Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

New Line System: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο συνέδριο Β. Ελλάδος!

Δημοσίευση: 17/04/2024

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, στην αίθουσα MAISTROS του ξενοδοχείου THE MET στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 4ο Συνέδριο Βορείου Ελλάδος της NLS.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Ζαχαράτος Χρήστος, ανέδειξε την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό ως τους κύριους πυλώνες της επιτυχίας της NEW LINE SYSTEM. Επίσης, παρουσίασε τις μελλοντικές στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας και του Ομίλου γενικότερα.

Στον Όμιλο NEW LINE SYSTEM ανήκουν οι εξής εταιρίες:

Η NewHealthSystem (NHS) είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της δημιουργίας και διαχείρισης προγραμμάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιρειών και οργανισμών.

Η  Nvios  ειδικεύεται στην ανάπτυξη πολυτελών οικιστικών και ξενοδοχειακών έργων με υψηλή αισθητική και  premium υπηρεσίες  property management   σε επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας.  .

Η NewTravelSystem.  Με αντικείμενο  τον επαγγελματικό τουρισμό  με εξειδίκευση στον συνεδριακό τουρισμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Η Safe Pet System,  προσφέρει προγράμματα περίθαλψης,  υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και φροντίδας για τα κατοικίδια συντροφιάς

Η Γη & Άνθρωπος  δημιουργεί πρότυπες κλινικές ψυχικής υγείας όπου παρέχεται στους ασθενείς υψηλού επιπέδου  φροντίδα και ιατρική περίθαλψη για την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων

 

Η New Line System (NLS) είναι μια εταιρία που δημιουργεί  και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύου πωλήσεων με σκοπό την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών .

Στρατηγικοί συνεργάτες οι εταιρείες nrg, Εθνική Τράπεζα και Nova.

Δημιουργούμε και χτίζουμε καριέρες  με αξιοπιστία συνέπεια και επαγγελματισμό ήταν το μήνυμα του Προέδρου  στο Συνέδριο.

O  Αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Ηλούσης Γεώργιος   παρουσίασε την ιδιαίτερη αναπτυξιακή πορεία της NLS καταδεικνύοντάς την σαν το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα στον τομέα της ενέργειας με πάνω από 4.000 συνεργάτες. , ενώ ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Παπαϊωάννου Ανδρόφιλος, τόνισε το αναβαθμισμένο επαγγελματικό προφίλ  και τις προοπτικές καριέρας του συμβούλου ενέργειας.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα παρουσιάστηκαν και στους εταιρικούς πελάτες της NLS όπως ανέφερε ο κ.Διονυσόπουλος Γιώργος Διευθυντής εταιρικών πελατών.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής κ.Γιόρτσιος Αργύρης αναφέρθηκε στην συνταγή της επιτυχίας που έχει η περιφέρεια Β. Ελλάδος  εστιασμένοι στα  παραγωγικά και ποιοτικά αποτελέσματα και επεσήμανε τη σημασία της ανθρώπινης προσέγγισης και της υποστήριξης προς τον συνεργάτη.

Ακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων στελεχών και συνεργατών της NLS.

Το Συνέδριο έκλεισε με τη βράβευση των πιο επιτυχημένων συνεργατών της εταιρίας για την περίοδο του 2023, ακολουθούμενη από μια ευχάριστη βραδιά με εκλεκτά εδέσματα και μουσική.

Δείτε το σχετικό video

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»