Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Δηλώστε συμμετοχή στο Networking Dinner | 1st Cyber Security Conference!

Δημοσίευση: 04/04/2023
Networking Dinner

Στα πλαίσια του 1st Cyber Security Conference, η Insurance Innovation διοργανώνει κλειστό δείπνο γνωριμίας και συζήτησης (Networking Dinner) στο καταξιωμένο Seros Restaurant του Grand Hotel Palace!

Μετά τη λήξη του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε έναν μοναδικό χώρο με ποικιλίες γεύσεων, μαζί με καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου.

Γιατί να συμμετάσχετε;

Η Insurance Innovation για ακόμη μία φορά καινοτομεί προσθέτοντας στο 1st Cyber Security Conference αυτό που κάνει όλα τα συνέδριά της να ξεχωρίζουν, το networking.

Στελέχη των χορηγών – εταιρειών του συνεδρίου καθώς και επαγγελματίες – ενδιαφερόμενοι του κλάδου, θα έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν εξαιρετικό χώρο, ενώ παράλληλα θα συζητήσουν για θέματα της αγοράς και ενδεχόμενες συνεργασίες, σε πιο κλειστό επαγγελματικό κύκλο.

Είναι η ευκαιρία σας να δικτυωθείτε, να συνάψετε συνεργασίες καθώς και να γνωρίσετε περαιτέρω την αγορά του cyber security.

Πως να δηλώσετε συμμετοχή;

Η διαδικασία είναι απλή! Μεταβείτε στον διαδικτυακό τόπο cybersecurityconference.gr και κάντε την εγγραφή σας, δωρεάν, στο συνέδριο.

Έπειτα μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε στο Networking Dinner. Μπορείτε να μεταβείτε στην πλατφόρμα των εγγραφών απευθείας από εδώ: eventora.com/el/Events/1st-cyber-security-conference

Το κόστος για την συμμετοχή περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με κρασί ή μπύρα.

Το δείπνο θα παρατεθεί από 21.00 – 23.00

Θα είναι μεγάλη μας τιμή να βρίσκεστε εκεί!

Δηλώστε συμμετοχή στο Networking Dinner | 1st Cyber Security Conference!

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: DESIGNIA INSURANCE BROKERS, EMPISTFORTINET | GCC GIANT STRIDE IT SERVICESSPECTRUMTICTAC LABORATORIESUBITECH

SILVEREXPERTO CREDE CONSULTANTS

ΒΡΟΝΖΕ: INTERWORKS.CLOUD

Το Cyber Security Conference – Thessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη ΚαινοτομίαςCISCOΔιεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών ΔεξιοτήτωνΕθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής ΑνάπτυξηςΠεριφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΣΕΠΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, epixeiro.gr, grtimes.gr, karfitsa.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, mynews.gr, myportal.gr, olathessaloniki.com, startup.gr,  ΖΟΟ 90.8

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»