Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Νέο σημείο εξυπηρέτησης Carglass® στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 21/10/2022

Με νέο συνεργαζόμενο κατάστημα ενισχύει η Carglass®, τα σημεία εξυπηρέτησης των πελατών της στη Θεσσαλονίκη

Ο νέος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη οδό Γρηγορίου Ε’ 6 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 με 17:00.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές που θέτει η Carglass® για τους συνεργάτες της,  θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για όλα τα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων με την χρήση της αποκλειστικής και πιστοποιημένης μεθόδου επισκευής ART®, αλλά και τοποθέτησης κρυστάλλων που παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας.

Νέο σημείο εξυπηρέτησης Carglass® στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, θα παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες, όπως Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS, Αντικατάσταση Υαλοκαθαριστήρων, Αντικατάσταση Μηχανισμών Πλαϊνών Παραθύρων (γρύλλοι), Τοποθέτηση Μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας), Αποκατάσταση Φαναριών, Καθρεφτάκια και Ξεθάμπωμα Φαναριών με ατμό.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2311.82.32.32 και να ενημερωθούν για επιπλέον πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας www.cityglass.gr

Βρείτε μας στο Google Maps

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Solo Travel: Συμβουλές & Προορισμοί

Ταξιδεύεις μόνος και ψάχνεις για τις καλύτερες συμβουλές και προορισμούς; Μην ανησυχείς, έχουμε τις απαντήσεις! Το solo travelling μπορεί να είναι απίστευτα απελευθερωτικό και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»