Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

myIASO: Το καινοτόμο, ανταποδοτικό πρόγραμμα του Ομίλου ΙΑΣΩ που φροντίζει την υγεία όλης της οικογένειας!

Δημοσίευση: 11/10/2023
Όμιλος ΙΑΣΩ, myIASO

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ εγκαινιάζει το myIASO, Health Loyalty Program, το οποίο αποτελεί ένα καινοτόμο ανταποδοτικό, δωρεάν πρόγραμμα στον χώρο της υγείας που φροντίζει την υγεία όλης της οικογένειας, προάγοντας το ευ ζην, την πρόληψη και την προσφορά στην κοινωνία.

Για πρώτη φορά 3 κλινικές, το ΙΑΣΩ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρουν ένα ισχυρό κίνητρο για να απολαμβάνετε υπηρεσίες και προνόμια υγείας υψηλού επιπέδου.

Το myIASO σας ανταμείβει με άφθονα προνόμια και υπηρεσίες για να φροντίζετε την υγεία σας με τον καλύτερο τρόπο! Όσο πιο πολλά healthies συγκεντρώνετε, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο επόμενο επίπεδο (tier), εξασφαλίζοντας περισσότερα προνόμια.

Μαζεύετε Healthies και κερδίζετε προνόμια για τη νοσηλεία σας, τις διαγνωστικές εξετάσεις (εργαστηριάκες-απεικονιστικές), τις ιατρικές επισκέψεις, τα check ups και τον τοκετό.

Με την συμμετοχή σας αποκτάτε πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια, τα οποία μπορείτε να δείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό online και να απολαμβάνετε με τη χρήση της myIASO digital loyalty card. Το myIASO πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν, δεν απαιτείται κανένα κόστος για την συμμετοχή σας σε αυτό και η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και εύκολη!

Στο ακόλουθο link https://bit.ly/myIASO_Video μπορείτε να δείτε το video του myIASΟ

Εσείς φροντίζετε την υγεία σας και ο Όμιλος ΙΑΣΩ σας επιβραβεύει!

myIASO: Το καινοτόμο, ανταποδοτικό πρόγραμμα του Ομίλου ΙΑΣΩ που φροντίζει την υγεία όλης της οικογένειας!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Δείτε ξανά την παρουσίαση της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας για τον ασφαλιστικό κλάδο στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live!

Περισσότεροι απο 120 διαδικτυακοί τηλεθεατές παρακολούθησαν εχθές Τρίτη την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Insurance Accelerator Academy. Ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»