Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

MyAuto – ERGO forMe: Όλα τα δεδομένα αυτοκινήτου σου στα χέρια σου!

Δημοσίευση: 06/02/2024

Έφτασε η στιγμή που όλοι οι πολίτες μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τα οχήματά μας μέσω του Gov.gr Wallet για κινητές συσκευές.

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσαν τη νέα λειτουργία του Gov.gr Wallet, το MyAuto. Το MyAuto λειτουργεί ως ηλεκτρονικός φάκελος που προσφέρει στους ιδιοκτήτες οχημάτων τη δυνατότητα να προσθέσουν όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το όχημά τους στο Gov.gr Wallet τους.

Οι διαθέσιμες πληροφoρίες περιλαμβάνουν τα στοιχεία αδειών κυκλοφορίας και τα στοιχεία τεχνικών ελέγχων οχημάτων (ΚΤΕΟ) από τα Μητρώα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τις ενημερώσεις καταβολής τελών κυκλοφορίας, ακινησίας και ιδιοκτησίας από τα Μητρώα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αλλά και την ασφάλιση οχημάτων από τα Μητρώα του Κέντρου Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων.

Έτσι, με την προσθήκη του MyAuto στο Gov.gr Wallet, οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούμε να ενημερωνόμαστε ανά πάσα στιγμή για όλα τα στοιχεία των οχημάτων μας, όπως αυτά καταγράφονται στα μητρώα των αρμόδιων φορέων. Τα δεδομένα αυτά οργανώνονται σε κατηγορίες βάσει των μητρώων από τα οποία αντλούνται.

Επίσης, μπορούμε να ελέγχουμε για κάθε όχημά μας τα στοιχεία άδειας κυκλοφορίας, την καταβολή τελών κυκλοφορίας, την κατάσταση κίνησης ή ακινησίας των οχημάτων, τις πληροφoρίες για ενδεχόμενη κλοπή, τα αποτελέσματα Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) και την ημερομηνία επόμενου ελέγχου, με ειδοποίηση δύο εβδομάδες πριν από αυτόν.

Συνολικά, οι λειτουργίες του MyAuto στο GOV wallet εξασφαλίζουν πως όλες οι απαραίτητες πληρoφορίες και στοιχεία που μας αφορούν είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ERGO Ασφαλιστική έχει μεριμνήσει ώστε όλοι οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα της εταιρείας να απολαμβάνουν τα οφέλη της άμεσης ενημέρωσης και εξυπηρέτησης, μέσω της εφαρμογής πελατών ERGO forMe που έχει δημιουργήσει και αναβαθμίζει συνεχώς.

Η εφαρμογή ERGO forMe απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ERGO με ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Αυτοκινήτου. Με το ERGO forMe, οι πελάτες έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες.

Μπορούν να παρακολουθούν και να εκτυπώνουν τα ασφαλιστήριά τους όποτε χρειαστεί, όπως και να ενημερώνονται για εκκρεμείς οφειλές και να τις πληρώνουν online, έχοντας πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό πληρωμών τους.

Είναι ακόμη δυνατή η κλήση οδικής βοήθειας με ένα μόνο κλικ, και στη συνέχεια η παρακολούθηση του γερανού σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, οι ασφαλισμένοι μπορούν να εκδώσουν άμεσα πράσινη κάρτα για τα ταξίδια με το Ι.Χ. τους στο εξωτερικό.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής ERGO forMe εξασφαλίζεται η άμεση επικοινωνία τόσο με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή μέσω email ή τηλεφώνου, όσο και με την τηλεφωνική υποστήριξη της ERGO για την παροχή βοήθειας.

Τέλος, παρέχεται μια ολοκληρωμένη εικόνα του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου, καθώς στην εφαρμογή είναι διαθέσιμη όλη η πληροφορία και για τα ενεργά ασφαλιστήρια συμβόλαια προγραμμάτων Κατοικίας, Υγείας, Ζωής, Επένδυσης, Επιχείρησης, Σκάφους, Αστικής Ευθύνης, Ταξιδιωτικής Ασφάλισης ή Προσωπικού Ατυχήματος.

Με το MyAuto του Gov.gr wallet και την εφαρμογή ERGO forMe της ERGO, προφέρονται λύσεις «όλα-σε-ένα» για ιδιοκτήτες οχημάτων και ασφαλισμένους σε προγράμματα της ERGO. Έτσι, εξασφαλίζουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε βασικές πληρoφορίες και λειτουργίες που είναι απαραίτητες στην σύγχρονη καθημερινότητα.

Πηγή: ERGO Blog

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»