Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε το 6χρονο παιδί της για να λάβει αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρία

Μια μητέρα από το Χιούστον συνελήφθη και έχει προφυλακιστεί, καθώς κατηγορείται ότι σκότωσε τον 6χρονο γιο της πέρυσι με χρήση ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό να εισπράξει αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η μητέρα του Τζέισον, η 25χρονη Άσλεϊ Μάρκς, τον σκότωσε σκόπιμα για να εισπράξει χρήματα ασφάλισης.

Ο επικεφαλής εισαγγελέας της επαρχίας Harris County τόνισε ότι το άτυχο αγόρι ζούσε με τον παππού του στο Tanglewood του Τέξας και ότι η μητέρα του εμφανιζόταν στο σπίτι κάθε βράδυ και έδινε ναρκωτικά στο γιο, υπογραμμίζοντας ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο από πλευράς της για το θάνατο του παιδιού με την συγκάλυψη του πατέρα της.

Η αυτοψία επιβεβαίωσε τις κατηγορίες, καθώς έδειξε τοξικές ποσότητες πολλαπλών μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων στον οργανισμό του παιδιού καθώς και την έκθεση του σε μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η 25χρονη υπέγραψε δύο συμβόλαια ασφάλισης ζωής για τον γιο της περίπου ένα μήνα πριν από το θάνατό του.

Οι ερευνητές της υπόθεσης δήλωσαν ότι η μητέρα είχε αρχικά πει ψέματα σχετικά με τη σύναψη των συμβολαίων, λέγοντάς τους ότι δεν γνώριζε τίποτα για την ασφάλιση και ότι πίστευε ότι ήταν απλώς ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Ωστόσο αργότερα έμαθαν ότι το συμβόλαιο περιλάμβανε ρήτρα αποζημίωσης σε περίπτωση θανάτου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής εισαγγελέας αυτό το στοιχείο ήταν μια σημαντική ένδειξη ότι ο θάνατος του αγοριού δεν ήταν τυχαίος.

Διαβάστε Ακόμα