Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μήνυμα πρόληψης από τον Δημήτρη Παπανικολάου και τον όμιλο Affidea

Δημοσίευση: 17/11/2021

Η Affidea γιορτάζει την ημέρα του άνδρα και τιμά τα θετικά ανδρικά πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημήτρης Παπανικολάου, σπουδαίος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής αλλά και προπονητής, τόσο στα κλιμάκια της Εθνικής όσο και στην ανδρική ομάδα, επισκέφτηκε το διαγνωστικό κέντρο Affidea Central στη Λεωφ. Βασ. Σοφίας 97, πλατεία Μαβίλη, και συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό για καθημερινά θέματα υγείας που απασχολούν τους άνδρες.

Είχε μάλιστα την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον Επιστημονικό Διευθυντή, αγγειολόγο-ακτινολόγο, Νικόλαο Λιάση, στην πρότυπη κάθετη μονάδα καρδιαγγειακής απεικόνισης, όπου έκανε τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο συμπεριλαμβανομένου stress echo με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας ύπτιου εργομετρικού ποδηλάτου. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις προστάτη, μέτρηση οστικής πυκνότητας και λιπομέτρηση, καθώς και στο βασικό αιματολογικό check up, εξετάσεις οι οποίες θεωρούνται κρίσιμες για την διατήρηση της υγείας, την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη σοβαρών νοσημάτων. Επίσης οι δύο άνδρες συζήτησαν τρόπους παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανδρών, 19 Νοεμβρίου, ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea επισημαίνει την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και παρέχει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, βασικό Check up και Καρδιολογικό έλεγχο, σε προνομιακή τιμή για όλο τον Νοέμβριο. Για τις εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγώντας με σιγουριά – Ποια η χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού!

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»