Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«ΜΙΝΕΤΤΑ & Ασφαλιστής στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή»: Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της ΜΙΝΕΤΤΑ στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 19/10/2023
ΜΙΝΕΤΤΑ & ασφαλιστικής, ημερίδα

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, συνεχίζοντας την σειρά των ημερίδων για το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που συνεργάζονται με την Εταιρία, πραγματοποίησε ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με τίτλο «ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ».

Στο πλαίσιο της ημερίδας, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική Σκέψη & Ηγεσία στην Ασφαλιστική Αγορά της Ψηφιακής Εποχής: Νέα Μονοπάτια Επιτυχίας». Εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτής και διευθυντής του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLEADS Lab), καθηγητής κ. Γιάννης Πολλάλης. 

Συζητήθηκαν οι κίνδυνοι, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του σήμερα και του αύριο στην ασφαλιστική αγορά, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη βιώσιμη  ανάπτυξη και τη “βιώσιμη ασφάλιση” καθώς και τα συμβατικά και ψηφιακά οικοσυστήματα που δημιουργούν οι πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην ημερίδα στελέχη της Εταιρίας – οι κ.κ. Φώτης Ζέρβας, Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, Νίκος Κοντοβουνήσιος Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων (εκτός αυτοκινήτου) και Βασίλης Νιάρχος, Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας – παρουσίασαν θέματα που απασχολούν τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές στην επαγγελματική τους καθημερινότητα.

«ΜΙΝΕΤΤΑ & Ασφαλιστής στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή»: Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της ΜΙΝΕΤΤΑ στη Θεσσαλονίκη

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσηςο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΙNΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, ο κ. Γιώργος Μινέτας, Α’ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος και η κ. Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, ενώ παρόντες ήταν και στελέχη από τα Tμήματα Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Εταιρίας.

H MINETTA Ασφαλιστική θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε πρόσφορο τρόπο για την ενίσχυση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προσαρμόζοντας τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει, στις ανάγκες που αναδύονται στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο της ασφάλισης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αθ. Σακάρογλου_ Δ/νων Σύμβουλος MALETSCHEK & PARTNER HELLAS – SAKAROGLOU A. & CO KG «Η ασφάλιση, πέρα από υποχρέωση, αποτελεί κρίσιμη ανάγκη για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εφοδιαστική αλυσίδα»

Σε μια εποχή, όπου οι φυσικές καταστροφές γίνονται όλο και πιο συχνές και καταστροφικές και με τον κλάδο των εμπορευματικών

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»