Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Κόντρα η Meta στο OpenAI | Λανσάρει το Code Llama – ένα νέο εργαλείο κωδικοποίησης γενετικής τεχνικής νοημοσύνης

Δημοσίευση: 25/08/2023
Meta platforms, Code Llama

Η Meta Platforms, με την υποστήριξη της Microsoft και της Google, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Code Llama, ένα νέο εργαλείο κωδικοποίησης τεχνητής νοημοσύνης, με στόχο να ανταγωνιστεί την OpenAI.

Το Cοde Llama αξιοποιεί την τεχνολογία της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης για να βοηθήσει τους προγραμματιστές στην προσπάθειά τους να δημιουργούν λογισμικό με αυξημένη αποδοτικότητα. Αυτό το νέο εργαλείο προσφέρει προτάσεις γραμμών κώδικα, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να εργάζονται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Cοde Llama είναι ένα ανοιχτού κώδικα μοντέλο, διαθέσιμο για εμπορική χρήση, επιτρέποντας σε άλλες εταιρείες να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για τη δημιουργία δικών τους εργαλείων.

Η Meta έχει επενδύσει σημαντικά στις τεχνολογίες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα προϊόντων με εστίαση στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτής της τεχνολογίας στο μέλλον. Εντός της εταιρείας, έχει ενθαρρύνει τη χρήση του Metamate, ενός chatbot, από τους υπαλλήλους της, ενώ σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία ενός δημόσιου chatbot.

Με την κυκλοφορία του Cοde Llama, η Meta δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες να αναπτύξουν εργαλεία κωδικοποίησης AI, εξοικονομώντας πόρους και χρήματα που θα αφιέρωναν σε ανταγωνιστικά προϊόντα. Το Cοde Llama αναμένεται να είναι δωρεάν για τους περισσότερους χρήστες, ενώ η εταιρεία προτίθεται να εισάγει χρεώσεις για την πρόσβαση σε ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Εκτακτο: Η Howden εξαγοράζει την Globassure

Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη των εργασιών της, επενδύοντας σε

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»