Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία, ρεκόρ συμμετοχών και εμπλουτισμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η Art Athina 2022

Δημοσίευση: 22/09/2022
Η ολοκλήρωση της Art Athina 2022, έπειτα από την δίχρονη δια ζώσης απουσίας της από την Αθηναϊκή εικαστική σκηνή, στέφθηκε με επιτυχία και μας έφερε πάλι κοντά με τον κόσμο της Τέχνης.

Η ολοκλήρωση της Art Athina 2022, έπειτα από την δίχρονη δια ζώσης απουσίας της από την Αθηναϊκή εικαστική σκηνή, στέφθηκε με επιτυχία και μας έφερε πάλι κοντά με τον κόσμο της Τέχνης.

Πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, η συμμετοχή των καλλιτεχνών, των αιθουσών τέχνης και του κοινού υπήρξε μεγαλύτερη των προσδοκιών, αποδεικνύοντας την ανάγκη του κόσμου για ουσιαστική επαφή με τα εικαστικά δρώμενα.

Η Karavias Underwriting Agency, στάθηκε αρωγός στην υλοποίηση της φουάρ προσφέροντας την Κατά Παντός Κινδύνου ασφαλιστική κάλυψη των συμμετεχόντων έργων μέσα από το χορηγικό της πρόγραμμα, πρακτική την οποία εφαρμόζει αδιάλειπτα από την έναρξη του θεσμού.

Αποτείνοντας φόρο τιμής σε όλους τους θεατές, αποφασίσαμε να αναδείξουμε την σημαντικότητα της προσωπικής ματιάς τοποθετώντας στο περίπτερό μας το έργο του Henri Matisse “Blue Nude II” σαν ολόσωμο καθρέφτη, με στόχο την ανάδειξη του ρόλου του θεατή στην νοηματοδότηση που αυτός προσδίδει σε κάθε έργο τέχνης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην φουάρ, όσους συμμετείχαν στο εικαστικό αυτό εγχείρημα και κυρίως τους διοργανωτές που μας εμπιστεύθηκαν την ασφάλιση των έργων τέχνης

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κηφισιά: Η ανακοίνωση του εργοστασίου που “τυλίχθηκε” στις φλόγες: Με την συνδρομή των ασφαλιστικών εταιριών, «θα αποκαταστήσουμε την πλήρη λειτουργία μας, ώστε να επανέλθουμε στην προ της ζημίας κατάσταση»

“Η παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου δεν έχει ανασταλεί”, ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία PAL σχετικά

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»