Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Huge deal για την εξαγορά της Honan απ’ την Marsh

Marsh, Honan Insurance Group

Η αμερικάνικη ασφαλιστική εταιρεία Marsh, θυγατρικός μεσίτης της Marsh & McLennan, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα εξαγοράσει την αυστραλιανή εταιρεία ασφαλίσεων Honan Insurance Group, όπως δήλωσε σε ανακοίνωσή της την Κυριακή, αναφέρει το Reuters.

Η Μarsh, είναι μια εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων και σύμβουλος κινδύνου που εξυπηρετεί εμπορικούς και ατομικούς πελάτες με λύσεις κινδύνου που βασίζονται σε δεδομένα και υπηρεσίες συμβουλευτικής.

Η Εταιρία δεν αποκάλυψε τους όρους της εξαγοράς. Ωστόσο, το Bloomberg News, που αναφέρθηκε πρώτο για τη συμφωνία, ανέφερε ότι η συναλλαγή μπορεί να αξιολογήσει την Ηonan περίπου στα 700 εκατομμύρια αυστραλιανά δολάρια (448,70 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).

Η Marsh ανέφερε ότι κατά την ολοκλήρωση, ο Andrew Fluitsma, διευθύνων σύμβουλος (CEO) της Ηonan, θα αναφέρεται στον Nick Harris, CEO της Μarsh για τον Ειρηνικό χώρο.

“Η απόκτηση των ισχυρών συμπληρωματικών δυνατοτήτων της Ηonan, ειδικά στον τομέα των εταιρικών κινδύνων και των ασφαλίσεων strata (ασφάλιση κοινοχρήστων χώρων / ασφάλιση πολυκατοικιών), θα επιτρέψει στη Μarsh να ενδυναμώσει την εξειδικευμένη εμπειρογνωμοσύνη που παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία”, δήλωσε ο Nick Harris, CEO της Μarsh για τον Ειρηνικό χώρο, σε ανακοίνωσή του.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

φορολογικό νομοσχέδιο, ελεύθεροι επαγγελματίες, τροποποιήσεις

Φορολογικό – Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Με 4 τροποποιήσεις στο τεκμαρτό εισόδημα κατατέθηκε το νομοσχέδιο στη Βουλή

Τέσσερις μεταρρυθμίσεις που αφορούν το τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερων επαγγελματιών ανακοίνωσε εχθές το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, πριν κατατεθεί το

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!