Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Η KPMG στηρίζει για 3η χρονιά στο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure®

Δημοσίευση: 03/10/2023
KPMG, Greece Race for the Cure®

Την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, η KPMG συμμετείχε στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, Greece Race for the Cure® σημειώνοντας περισσότερες από 70 συμμετοχές. Με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο, συμμετέχοντες της ομάδας #KPMGinAction, αγωνίστηκαν στα 5 χιλιόμετρα ή ακολούθησαν τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, συμβάλλοντας στο πολύτιμο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και τηρώντας τη δέσμευση τους για ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Η KPMG με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη προς τον συνάνθρωπο στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες που έχουν ως επίκεντρο τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Η ενεργή συμμετοχή της KPMG στο Race for the Cure®, έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες στην Ευρώπη με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πρόληψη ενάντια στο καρκίνο του μαστού, συνέβαλε στη συγκέντρωση εσόδων για την παροχή δωρεάν προγραμμάτων ποιοτικής περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών με καρκίνο μαστού, την ψυχοκοινωνική τους στήριξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, ΚPMG στην Ελλάδα δηλώνει σχετικά «Είναι μεγάλη χαρά μας να τρέχουμε για καλό σκοπό, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” μέσω του Race for the Cure®. Είναι επίσης συγκινητικό να βλέπουμε πόσο αφοσιωμένοι είναι οι άνθρωποι μας όσον αφορά την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό. Η προσφορά του καθενός μας, ατομικά και ως ομάδα, έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον, και αυτό αντανακλά τις Αξίες που υιοθετούμε στην εταιρεία μας.»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»