Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Κορυφαίες διακρίσεις για την ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2022

Δημοσίευση: 24/10/2022

Πολλαπλές βραβεύσεις απέσπασε η ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2022, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα της Boussias Communications που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην τελετή απονομής των Impact BITE Awards η ERGO Ασφαλιστική κατέκτησε τέσσερα βραβεία στις κατηγορίες «Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT», «Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων/Μάρκετινγκ», «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού Μοντέλου» και «Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας».

Συγκεκριμένα, τρεις διακρίσεις Gold, Silver και Bronze απέσπασαν τα νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win, μέσω winbank, web banking της Τράπεζας Πειραιώς, τα οποία έχουν ενσωματωθεί και στο ERGO SalesBOX, την πρωτοποριακή, πελατοκεντρική πλατφόρμα πωλήσεων της εταιρείας και διατίθενται μέσω όλων των συνεργαζόμενων δικτύων πωλήσεων της ERGO.

Τα προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ευελιξία στις καλύψεις, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και τα προνόμια που προσφέρει η τεχνολογία της τηλεματικής. Η καινοτομία τους βασίζεται στη σύνδεσή τους με την εφαρμογή ERGO Drive&Win που βοηθάει τους πελάτες της να γίνουν  ακόμα καλύτεροι οδηγοί και να πληρώνουν δίκαια ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά.

Κορυφαίες διακρίσεις για την ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2022

Silver βραβείο κέρδισαν τα καινοτόμα επενδυτικά προγράμματα ERGO My Fund με πλήρως ψηφιακές διαδικασίες, τα οποία είναι σχεδιασμένα με βάση τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, για να καλύπτουν ολοκληρωμένα τις επενδυτικές και ασφαλιστικές ανάγκες, με απόλυτη διαφάνεια, ευελιξία και πληρότητα στη λειτουργία τους.

Με αφορμή τις βραβεύσεις ο Διευθυντής Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης δήλωσε ότι «στην ERGO κινούμαστε με ταχείς ρυθμούς ψηφιακού μετασχηματισμού και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον τομέα της τεχνολογίας και την καινοτομία με πάγια δέσμευσή μας να βελτιώνουμε συνεχώς  το επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης προς πελάτες και συνεργάτες».

Ο Διευθυντής Digital κ. Αντώνης Τσακνάκης πρόσθεσε πως «ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ERGO, αποτελεί κύριο άξονα του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας  μας. Οι σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύουν την προσήλωση της ERGO και των ανθρώπων της στην καινοτομία και την εξέλιξη και μας δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια να συνεχίσουμε. Η πορεία μας παραμένει αταλάντευτη έχοντας στο επίκεντρο των δράσεων μας την εμπειρία πελάτη, τη βελτίωση της επιχειρησιακής λειτουργίας και τη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών».

Κορυφαίες διακρίσεις για την ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2022

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μη χάσετε το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ της Τρίτης! Η Tack TMI Greece παρουσιάζει την ακαδημία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” σήμερα Τρίτη  11 Ιουνίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο insuranceforum

Δείτε ξανά την παρουσίαση της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας για τον ασφαλιστικό κλάδο στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live!

Περισσότεροι απο 120 διαδικτυακοί τηλεθεατές παρακολούθησαν εχθές Τρίτη την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Insurance Accelerator Academy. Ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»