Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Interlife Ασφαλιστική: Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης 2022 για τους Διαμεσολαβητές

Δημοσίευση: 17/10/2022
Interlife Ασφαλιστική: Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης 2022 για τους Διαμεσολαβητές
WEBINAR hand on table use E-business Browsing Connection in computer, coffee, Split tone

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης στο συνεργαζόμενο Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών από την INTERLIFE Ασφαλιστική.

Με στόχο την Εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και σε συνέχεια έγκρισης από τη ΔΕΙΑ, η Εταιρεία διοργανώνει δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης του Τομέα Α (Προϊόντα) και Β (Θεσμικά Θέματα της Ασφαλιστικής Αγοράς).

Η INTERLIFE, δημιούργησε αντίστοιχα σεμινάρια και για τους δύο Τομείς:

Σεμινάριο του Τομέα Α με θέμα: «Προϊόντα τα οποία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής προωθεί στην αγορά» διάρκειας 7,5 ωρών.

Σεμινάριο Τομέα Β με θέμα: «Νομοθεσία Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων (IDD & 4583/2018) και Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR & 4624/2019) στο πλαίσιο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» διάρκειας 7,5 ωρών.

Τα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, τον Οκτώβριο του 2022, ενώ με την ολοκλήρωση της Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί και η δοκιμασία κατανόησης (τεστ), διάρκειας 30 λεπτών, η οποία θα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις κλειστού τύπου με τυχαία επιλογή, ώστε κάθε επιτυχών να λάβει το σχετικό Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, ως φορέας Εκπαίδευσης, σε συνέχεια έγκρισης από τη ΔΕΙΑ, πραγματοποίησε το 2021, χωρίς χρέωση για τους συμμετέχοντες, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης συνολικής διάρκειας 15 ωρών σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στη με αριθμό 169/29-04-2020 ΠΕΕ.

Μάθετε περισσότερα για τα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης στο Portal της INTERLIFE

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Σήμερα ακριβώς στις 18.00 στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ: Πώς θα κριθεί και θα αποζημιωθεί η περίπτωση ζημίας ηλεκτρονικού μηχανήματος

Μη χάσετε σήμερα στην εκπομπή “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»