Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Interamerican: Νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας στον στόλο της Άμεσης Βοήθειας

Δημοσίευση: 26/07/2023
Interamerican, ενίσχυση στόλου άμεσης βοήθειας

Η Interamerican, με επίκεντρο τις υπηρεσίες και υποδομές που έχει δημιουργήσει για την εξυπηρέτηση των πελατών της, προχωράει στην ενίσχυση του στόλου Άμεσης Βοήθειας, με νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και χαμηλών ρύπων.

Συγκεκριμένα η Εταιρία πρόσφατα ενσωμάτωσε στο δυναμικό της 5 νέα ασθενοφόρα που διαθέτουν εξοπλισμό κινητής μονάδας, 4 oχήματα 4Χ4  ειδικών εργασιών  και 13 πλατφόρμες για τη μεταφορά οχημάτων. Σημειώνεται ότι ο στόλος πλέον της Άμεσης Βοήθειας της Ιnteramerican αποτελείται από 225 ιδιόκτητα oχήματα αναλυτικότερα 16 ασθενοφόρα, 60 μηχανές, 17 oχήματα 4X4 ειδικών εργασιών, 132 oχήματα ρυμούλκησης και μεταφοράς.

Interamerican: Νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας στον στόλο της Άμεσης Βοήθειας

Για την Interamerican η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης του ομίλου Ιnteramerican σε νέες τεχνολογίες και υποδομές  Άμεσης Βοήθειας, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2026.

Ο κ. Ηλίας Μάλλιος Διευθυντής  Δικτύου & Τεχνικών Υπηρεσιών Βοηθείας της Ιnteramerican, ανέφερε: «Ο εκσυγχρονισμός του στόλου της Ιnteramerican Βοηθείας με νέα oχήματα τελευταίας τεχνολογίας στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των πελατών μας, στη βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης στα περιστατικά των ασφαλισμένων ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του στόλου μας».

Interamerican: Νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας στον στόλο της Άμεσης Βοήθειας

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στο Δ.Σ του ΣΕΒ η Φίλιππα Μιχάλη

Με βασικό μήνυμα «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Στην ηγεσία του Συνδέσμου εξελέγη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»