Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

H Interamerican αναδείχθηκε “True Leader” της ελληνικής οικονομίας

Δημοσίευση: 11/01/2023
interamerican
O CFO του ομίλου Interamerican, κ. Rene Scholten κατά την παραλαβή του βραβείου

Ανάμεσα στους True Leaders της χρονιάς για το οικονομικό έτος 2021 βρίσκεται η Interamerican σύμφωνα με τον θεσμό ICAP CRIF, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της ασφάλισης.

Η συγκεκριμένη βράβευση συγκαταλέγει την Ιnteramerican Ελληνική Εταιρία Ασφαλίσεων Ζημίων Μονοπρόσωπη Α.Ε. ανάμεσα στους “True Leaders” για το προηγούμενο έτος, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια αξιολόγησης του θεσμού που αφορούν στην κερδοφορία, τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολεί, τον κύκλο εργασιών και τη βαθμολογία στο ICAP CRIF Score.

Ο Rene Scholten, CFO του ομίλου Ιnteramerican δήλωσε σχετικά: «Στην Ιnteramerican αποτελούμε έναν ισχυρό εταίρο στην οικονομία της χώρας, δημιουργώντας  ταυτόχρονα αξία στο κοινωνικό σύνολο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της προηγούμενης χρονιάς, η Ιnteramerican συνέχισε να αναπτύσσεται, διατηρώντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της ασφάλισης και δημιουργώντας σταθερές βάσεις για την επόμενη μέρα. Βάσεις που είναι και παραμένουν ισχυρές χάρις στους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρία, τον μέτοχο, τους συνεργάτες και πελάτες που την εμπιστεύονται».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»