Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Insurance Insiders Club: Μία πρωτοπορία για τους επαγγελματίες στης ασφαλιστικής αγοράς!

Insurance Insiders Club

Το Insurance Insiders Club έκανε την έναρξη των εργασιών του εδώ και λίγες βδομάδες. Ανταποκρινόμενο στους έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς της ασφαλιστικής αγοράς, ήρθε για να στηρίζει τον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου σε ελλαδικό και κυπριακό επίπεδο προσφέροντάς του αποκλειστικά προνόμια που αφορούν την εκπαίδευσή του και την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών του. 

Τα μέλη του Insurance Insiders Club απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια όπως:

  • Αποκλειστικό Περιεχόμενο: Οι συνεργάτες της πλατφόρμας μοιράζονται μέσα από την αρθρογραφία τους τις γνώσεις και τις εμπειρίες της.
  • Υπηρεσία Media Watch: Πρόκειται μία υπηρεσία αποδελτίωσης Ηλεκτρονικού Τύπου από επιλεγμένα ενημερωτικά μέσα σε Ελλάδα και Κύπρο.
  • Εκπτώσεις: Πέραν των συνεργατών της πλατφόρμας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ευνοϊκές τιμές, σύντομα θα προστεθούν εκπτώσεις από επιχειρήσεις των οποίων τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι αναγκαίες για τους επαγγελματίες του κλάδου!
  • Μηνιαίες Διαδικτυακές Συναντήσεις: Μέσα από μικρά Webinar και συζήτηση, τα μέλη θα έρχονται σε επαφή τόσο με τους συνεργάτες της πλατφόρμας όσο και μεταξύ τους για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών. Κάθε μήνα μία επιμορφωτική παρουσίαση από συνεργάτες ή άλλους φιλοξενούμενους!

Οι επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλισης πλέον μπορούν να γίνουν μέλος μίας αποκλειστικής κοινότητας, να συζητήσουν και να αλλάξουν απόψεις με άλλους επαγγελματίες του κλάδου, να ενημερωθούν και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, και όλα αυτά μέσω μίας πλατφόρμας φτιαγμένη γι’αυτούς!

Στο δεύτερο webinar την Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο κ. Μιχάλης Μαϊμάρης, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων θα μιλήσει στα μέλη του Insurance Insiders Club για τη διαχείριση δύσκολων πελατών ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις και στις τριβές της αγοράς.

Η παρακολούθηση του webinar διατίθεται και στους μη εγγεγραμμένους. Δείτε περισσότερα εδώ

Γίνεται μέλος από εδώ, με μόλις 9,99/μήνα

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Βασίλειος Παπακώστας, ΔΙ.Δ.Η.Ε., cybernews.gr

Αντιμετωπίζοντας τη σύγχρονη κυβερνοαπειλή: Ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Β. Παπακώστας μιλά στο cybernews.gr

Ο Βασίλειος Ε. Παπακώστας, Διευθυντής Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής μιλάει στο cybernews.gr σχετικά