Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Insurance Insiders Club: Η νέα πλατφόρμα που ήρθε για να στηρίξει τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Δημοσίευση: 09/06/2023

Μία νέα συνδρομητική πλατφόρμα που έχει στόχο τη δημιουργία ενός αξιόπιστου πλαισίου στήριξης για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, το Insurance Insiders Club, ξεκίνησε τη λειτουργία της εδώ και λίγες βδομάδες!

 • Το Insurance Insiders Club έρχεται να προσφέρει έμπνευση, καθοδήγηση και στήριξη στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου για να μπορέσουν να εξασκούν το επάγγελμα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετυχαίνουν τους στόχους τους!
 • Το Insurance Insiders Club είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα για τους επαγγελματίες της ασφάλισης σε Ελλάδα και Κύπρο, που στοχεύει να δώσει στα μέλη της πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη!
 • Το Insurance Insiders Club με μία ομάδα έμπειρων και αξιόλογων συνεργατών από Ελλάδα και Κύπρο και σε διαφορετικούς τομείς της προσωπικής & επιχειρηματικής ανάπτυξης φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα επιπρόσθετο πλαίσιο στήριξης για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!
 • Το Insurance Insiders Club απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο όσο και στα διοικητικά στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο και επιζητεί ένα πλαίσιο στήριξης που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Τα μέλη του Insurance Insiders Club απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια όπως:

 • Αποκλειστικό Περιεχόμενο: Οι συνεργάτες της πλατφόρμας μοιράζονται μέσα από την αρθρογραφία τους τις γνώσεις και τις εμπειρίες της.
 • Υπηρεσία Media Watch: Πρόκειται μία υπηρεσία αποδελτίωσης Ηλεκτρονικού Τύπου από επιλεγμένα ενημερωτικά μέσα σε Ελλάδα και Κύπρο.
 • Εκπτώσεις: Πέραν των συνεργατών της πλατφόρμας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ευνοϊκές τιμές, σύντομα θα προστεθούν εκπτώσεις από επιχειρήσεις των οποίων τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι αναγκαίες για τους επαγγελματίες του κλάδου!
 • Μηνιαίες Διαδικτυακές Συναντήσεις: Μέσα από μικρά Webinar και συζήτηση, τα μέλη θα έρχονται σε επαφή τόσο με τους συνεργάτες της πλατφόρμας όσο και μεταξύ τους για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών. Κάθε μήνα μία επιμορφωτική παρουσίαση από συνεργάτες ή άλλους φιλοξενούμενους!

Το πρώτο Webinar θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, μεταξύ 18:00 και 20:00 και θα έχει θέμα το μοντέλο στοχοθεσίας S.M.A.R.T.ER. που είναι η εξέλιξη του γνωστού μοντέλου S.M.A.R.T. που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πλαίσια για στοχοθεσία το οποίο διατυπώθηκε από τον  George T. Doran το 1981.

S.M.A.R.T.ER.

Εισηγήτρια του σύντομου αυτού Webinar θα είναι η Life & Business Coach, Στέλλα Ζουλινάκη, η οποία θα παρουσιάσει το μοντέλο και το πως μπορεί αυτό να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Το Insurance Insiders Club φρόντισε από την αρχή να επιλέξει επαγγελματίες από το φάσμα της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, οι οποίοι την ίδια στιγμή γνωρίζουν πολύ καλά τον ασφαλιστικό κλάδο.

Αυτή τη στιγμή το Insurance Insiders Club συνεργάζεται με τους ακόλουθους επαγγελματίες.

 • Στέλλα Ζουλινάκη – Life & Business Coach
 • Μιχάλης Μαϊμάρης – Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων
 • Ελλάδα Παλμύρη – Financial Wellness Coach
 • Δήμητρα Λεμούσια – Marketing Consultant
 • Πηνελόπη Μουγουλιανίτη – Mindset & Transformational Coach

 

Το Insurance Insiders Club συστήνεται στην Ελληνική και Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά με ειδική ισόβια τιμή γνωριμίας που ξεκινά από μόνο €8.5 τον μήνα (για ετήσια συνδρομή)!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Insurance Insiders Club και να γίνετε μέλη στο: https://www.insuranceinsiders.club/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»