Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνάντηση συνεργατών ΙΑΣΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Α.Ε

Δημοσίευση: 21/06/2023
ΙΑΣΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ, Ιάσωνας Χαλκίδης

Συνάντηση συνεργατών της Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε η ΙΑΣΩΝ Α.Ε το περασμένο Σάββατο (17-6-23), στο ξενοδοχείο PORTO PALACE στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Σάββας Χαλκίδης, ιδρυτής της εταιρείας, αναφέρθηκε στην εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς και πώς έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια κάνοντας και μία σημαντική αναφορά στις αγκυλώσεις αυτής αλλά και τα λάθη του παρελθόντος τα οποία συνεχίζουν να υφίστανται και σήμερα.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στην παρουσία των εταιρειών ΕΠΥ σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη διαχείριση από όλες τις απόψεις προκειμένου να μην δημιουργείται αρνητική εικόνα προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και κατ’ επέκταση προς τους καταναλωτές.

Συνάντηση συνεργατών ΙΑΣΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Α.Ε

Η επόμενη μέρα στην ΙΑΣΩΝ Α.Ε

Όσον αφορά την στρατηγική της εταιρείας, ο κ. Xαλκίδης ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα εξειδικευθεί στον κλάδο Αστικής Ευθύνης διότι θεωρεί πως η στιγμή που οι εν λόγω ασφαλίσεις θα γίνουν υποχρεωτικές από το νόμο (για συγκεκριμένα επαγγέλματα) είναι πολύ κοντά.

«Στόχος για την εταιρεία αποτελεί να καταστεί πρωτοπόρα στην αγορά για τον κλάδο Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης», επισήμανε ο κ. Xαλκίδης.

Παράλληλα, σημείωσε πως τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες της ΙΑΣΩΝ Α.Ε.

Εξωστρέφεια και ψηφιακός μετασχηματισμός, το επόμενο στοίχημα για την ΙΑΣΩΝ Α.Ε

Από πλευράς του ο κ. Ιάσων Χαλκίδης, σημείωσε πως για το 2024 η εταιρεία θα θέσει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας προσφέροντας πολλές δυνατότητες στους συνεργάτες της.

Ταυτόχρονα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βρίσκεται online η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας η οποία θα συμπεριέχει και το portal εξυπηρέτησης συνεργατών.

Η ομιλία του κ. Χαλκίδη ολοκληρώθηκε με την προαναγγελία ενός νέου παραγωγικού διαγωνισμού για τους συνεργάτες της εταιρείας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα για τους συμμετέχοντες το οποίο παρατέθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Συνάντηση συνεργατών ΙΑΣΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Α.Ε

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»