Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Έχεις υγεία, έχεις τα πάντα»

Δημοσίευση: 05/04/2023
ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) και με το μήνυμα «Έχεις υγεία, έχεις τα πάντα.», η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, δίνοντας σημασία στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, προσφέρει μοναδικές προσφορές σε κάθε γυναίκα και κάθε άνδρα που φροντίζει την υγεία του.

Παρέχεται 25% έκπτωση στα health Up πακέτα τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες προληπτικών ελέγχων με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ. Το υπερσύγχρονο τμήμα Check-up διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και είναι στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό.

Επιπρόσθετα, προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ παθολογικές εξετάσεις:

Η παθολογική εξέταση θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Με έμπειρους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Γιατί στόχος μας είναι να φροντίζουμε την υγεία σας, που για εμάς είναι το Α και το Ω!

Κλείστε το ραντεβού σας, στο Τμήμα Check-Up της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ, Δευτέρα-Παρασκευή, 07:00-15:00, στα τηλέφωνα 210-6383090-1.

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν έως και τις 28 Απριλίου 2023.

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: «Έχεις υγεία, έχεις τα πάντα»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»