Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Η NN Hellas συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά μέσα από το πρόγραμμα “Leaders for a Day”

Λεζάντα φωτογραφίας: Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος ΝΝ Hellas & NN Hellas II σε αναμνηστική φωτογραφία με τους νέους που συμμετείχαν στο “Leaders for a Day”

Η NN Hellas, με διαχρονικό οδηγό τις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά μέσα από το πρόγραμμα “Leaders for a Day” σε συνεργασία με το Junior Achievement Greece από το 2017.

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 15 – 18 ετών από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας και της Περιφέρειας και αποσκοπεί στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους. Φέτος, μετά από 2 χρόνια διαδικτυακών συναντήσεων, το “Leaders for a Day” πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου. Οι 20 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εργασιακή καθημερινότητα των στελεχών της εταιρίας, να συνομιλήσουν μαζί τους για τη φύση του αντικειμένου τους, καθώς και για τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος της εταιρίας.

Η NN Hellas σε συνεργασία με το Junior Achievement Greece, παράλληλα με το πρόγραμμα “Leaders for a Day”, υποστηρίζει τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων και μέσω του καινοτόμου προγράμματος “My Career”, το οποίο, από το 2019, τους βοηθά να προσδιορίσουν το αντικείμενο των σπουδών τους και κατ’ επέκταση την επαγγελματική πορεία που τους ταιριάζει.

Διαβάστε Ακόμα

Institute of Life – ΙΑΣΩ: Παγκόσμια αναγνώριση για την ερευνητική ομάδα της Institute of Life – ΙΑΣΩ, της Embryotools, της Juno Genetics, του αμερικανικού πανεπιστημίου του Όρεγκον και του βρετανικού πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Το κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Fertility Sterility της Αμερικανικής εταιρείας αναπαραγωγικής ιατρικής (ASRM) δημοσίευσε τα αποτελέσματα της Κλινικής έρευνας «Μεταφορά Μητρικής