Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Η Howden συμμετείχε για άλλη μία χρονιά στο 9th HAEE Energy Transition Symposium

Δημοσίευση: 29/05/2024

Η Howden συμμετείχε για άλλη μία χρονιά στο 9th HAEE Energy Transition Symposium “Striving for Stability in a Highly Uncertain Energy World” ως Premium Χορηγός.

Ο Παναγιώτης Δούμας, Director, Member of the Executive Committee της Howden Hellas, ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ NAVIGATING THROUGH HIGH RES PENETRATION, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα τα έργα ΑΠΕ και πως η Howden αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πολυπλοκότητα και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν κάθε φορά στον τομέα της ασφάλισης της ενέργειας μέσω την εξειδικευμένης ομάδας της που αποτελείται από μηχανικούς, advisory experts και έμπειρους brokers, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στον οργανισμό της και ακολουθούν ειδικά μοντέλα προκειμένου να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις και να μειώσουν στο ελάχιστο επίπεδο το ρίσκο τους. Τόνισε επίσης τον ρόλο της ασφάλισης στην Ελλάδα και πως συμβάλει στην ομαλή λειτουργία της οικονομίας της χωράς αλλά και γενικότερα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Solo Travel: Συμβουλές & Προορισμοί

Ταξιδεύεις μόνος και ψάχνεις για τις καλύτερες συμβουλές και προορισμούς; Μην ανησυχείς, έχουμε τις απαντήσεις! Το solo travelling μπορεί να είναι απίστευτα απελευθερωτικό και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»