Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

«Η Ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά το 2020 – Η πορεία των ασφαλιστικών μεγεθών εν μέσω πανδημίας» Το νέο e-book του Γιώργου Κασάπη μόλις κυκλοφόρησε!

Δημοσίευση: 09/06/2022
Η Ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά το 2020

Kυκλοφoρεί με την υποστήριξη του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation το νέο e-book του Δρ. Γιώργου Κασάπη «Η Ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά το 2020»

Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί μια προσπάθεια συστηματοποίησης των διαθέσιμων στοιχείων που αφορούν την πορεία της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς το πρώτο έτος της πανδημίας, αποτυπώνοντας τον αντίκτυπο της Covid-19, κάνοντας παράλληλα μια επισκόπηση στα μεγέθη της αλλά και στις μεταβολές που σημειώθηκαν ανά κλάδο.

Στo εν λόγω ebook μπορεί κανείς να βρει στοιχεία σχετικά με τα συνολικά μεγέθη της αγοράς και αναλυτικά στοιχεία για τους Κλάδους Ασφάλισης Ζωής, Υγείας και τους λοιπούς Κλάδους Ασφαλίσεων κατά Ζημιών.

Παράλληλα, παρουσιάζονται αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την Solvency II και την Κεφαλαιοποίηση των εταιρειών (Ζωής, Γενικών Κλάδων, Μικτές, Αντασφαλιστικές), τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια, την απασχόληση στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, τα κανάλια διανομής αλλά και τις εποπτικές αρχές των ασφαλιστικών αγορών των χωρών-μελών της Ιnsurance Europe.

Η εν λόγω μελέτη, η οποία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, αποτελεί αντικείμενο πραγμάτευσης του Δρ. Γιώργου Κ. Κασάπη, Aσφαλιστικού Πράκτορα με πολύχρονη παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο (σε διοικητικό και πωλησιακό επίπεδο).

Δείτε το video παρουσίασης εδώ

Παρακολουθείστε τη σχετική συζήτηση στο Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ώρα 18.00.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο http://about.me/giorgoskassapis και το ebook θα σταλεί στη ταχυδρομική σας διεύθυνση

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»