Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Η HOWDEN εισέρχεται στην Κυπριακή Αγορά!

Δημοσίευση: 20/10/2023
Howden, Κύπρος

Με ένα φαντασμαγορικό cocktail πάρτυ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2023 στη Λευκωσία, η HOWDEN ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη λειτουργίας του γραφείου της εταιρείας στην καρδιά της Λευκωσίας.

Η HOWDEN ως ένας παγκοσμίου εμβέλειας παγκόσμιος αντασφαλιστικός και ασφαλιστικός μεσίτης, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια γρήγορα και σταθερά. Με την εταιρεία να έχει μακροχρόνιους δεσμούς με την Κυπριακή Ασφαλιστική αγορά, η ένταξη στην ομάδα της εταιρείας του Κυριάκου Καλογήρου μετά την εξαγορά του ομίλου εταιρειών NICHE τον περασμένο Ιούνιο, σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο της εταιρείας στις πρωτασφαλίσεις (direct), διευρύνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό αντασφαλιστικό της ρόλο.

Η HOWDEN εισέρχεται στην Κυπριακή Αγορά!

Το παρών τους, στο Coctail πάρτυ της HOWDEN που συνδυάστηκε με το πρόσφατο rebranding του ομίλου, έδωσαν εκπρόσωποι και στελέχη της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς, ο πρόεδρος του συνδέσμου ασφαλιστικών εταιριών Κύπρου ΣΑΕΚ κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης καθώς και άλλοι επιχειρηματίες του νησιού.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου καθώς και η Γενική διευθύντρια της ένωσης, Ελίνα Παπασπυροπούλου οι οποίοι ήταν στην Κύπρο με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) αλλά και μίας κοινής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τους δύο οργανισμούς στα πλαίσια της στενότερης τους συνεργασίας.

Δυναμική είσοδος της Howden στην Κυπριακή Αγορά!

Πηγή: cyprusinsurancenews.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασφαλιστική διαμεσολάβηση, απαιτήσεις

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή – Οι Βασικές Απαιτήσεις και το Ισχύον Νομοθετικό Πλαίσιο

Γράφει η Εύη Μηντζιώρη, Δικηγόρος, Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης, INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Στο άρθρο που ακολουθεί, περιγράφονται συνοπτικά οι βασικές κανονιστικές απαιτήσεις για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»