Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Howden Hellas: Nέα στρατηγικής σημασίας εξαγορά των εταιρειών διαμεσολάβησης του Γεωργίου Μάστακα στα Ιωάννινα

Δημοσίευση: 30/12/2022
howden
Από Δεξιά: Η κα Καπετανάκη με τον Γ. Μάστακα κατά την επίσημη υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας

Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα εντείνει την παρουσία τoυ στην αγορά της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Με τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τις εταιρίες διαμεσολάβησης του Γεωργίου Μάστακα με έδρα τα Ιωάννινα και δραστηριότητα στην Βορειοδυτική Ελλάδα, η Howden Ελλάδας ολοκληρώνει άλλη μία χρονιά ταχύρρυθμης ανάπτυξης των εργασιών της και εντατικοποίησης της παρουσίας της σε αγορές – στόχους.

Η απόφαση ενοποίησης των εργασιών των εταιριών με επικεφαλής τον Γεώργιο Μάστακα και η ένταξη των συνεργατών τους στην Ηowden Hellas, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πρόθεσης της εταιρίας να στηρίξει την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ήπειρο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Η συνεργασία με την δυναμική ομάδα του Γ. Μάστακα στα Ιωάννινα, προσβλέπει τόσο στην αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στην περιοχή, όσο και στην ανάπτυξη των νέων εργασιών, πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή κάλυψη των σύνθετων αναγκών του επιχειρείν.

Στο πλαίσιο της επίσημης ολοκλήρωσης της συμφωνίας συνεργασίας, ο Γεώργιος Μάστακας δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά γιατί η εξέλιξη αυτή ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τον κύκλο των εργασιών μας σε Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα, όχι μόνο σε επίπεδο πελατολογίου, αλλά και προϊόντων, υπηρεσιών και υποστήριξης. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τα πολυάριθμα και εξειδικευμένα στελέχη της Howden Ελλάδας, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη των εργασιών και θα βελτιστοποιήσει το service που παρέχουμε στους πελάτες μας.»

Η Κωνσταντίνα Καπετανάκη, CEO Howden Hellas SA, καλωσορίζοντας τον Γ. Μάστακα και τους συνεργάτες του, υπογράμμισε: «Στόχος μας ήταν και πάντα θα είναι η προσέλκυση των πιο ικανών και πιο αξιόλογων στελεχών της ελληνικής αγοράς ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Μέχρι στιγμής, έχουμε υπηρετήσει τη στρατηγική αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σήμερα

κλείνουμε μία εξαιρετικά επιτυχή χρονιά, με μία νέα δυναμική συνεργασία, που θα ενισχύσει περαιτέρω τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει για το 2023, αλλά και την παρουσία μας στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Η ένταξη του χαρτοφυλακίου εργασιών του Γ. Μάστακα, αλλά και των συνεργατών του στη μεγάλη οικογένεια της Howden Hellas, σηματοδοτεί μία μακροχρόνια επαγγελματική σχέση με ικανά στελέχη, που μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα. Είμαι βέβαιη πως το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει γρήγορα κάθε προσδοκία».

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»