Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Hellas Direct: Άμεση υποστήριξη τους ασφαλισμένους της πλημμυροπαθείς

Δημοσίευση: 13/09/2023
Hellas Direct, πλημμυροπαθείς

Όλες οι ομάδες της Hellas Direct βρίσκονται στο πλευρό των ασφαλισμένων τους που περνούν δύσκολες ώρες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των μεγάλων καταστροφών σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σε ανακοίνωσή της η Εταιρία αναφέρει:

Είμαστε από την πρώτη στιγμή σε ετοιμότητα και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλα τα περιστατικά. Επιταχύνουμε κάθε διαδικασία για να φτάσει έγκαιρα η βοήθεια στους ασφαλισμένους μας που δοκιμάζονται. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι ενήμεροι ώστε να διευκολύνουν κάθε υπόθεση.

  • Στη διάθεση των ασφαλισμένων όλο το 24ωρο

Η γραμμή ζημιών της Hellas Direct, 212 222 9900, λειτουργεί, όπως πάντα, όλο το 24ωρο και είναι στη διάθεση όλων για την καταγραφή κάθε ζημιάς.

  • Διαρκής επικοινωνία

Επικοινωνούμε την ίδια μέρα και τις επόμενες τόσο τηλεφωνικά όσο και γραπτά με τους ασφαλισμένους. Η ομάδα ζημιών καταγράφει καθημερινά τις ανάγκες τους για να μπορέσει να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

  • Άμεση καταγραφή ζημιών

Οι πραγματογνώμονες ξεκινούν αμέσως, καθημερινές και Σαββατοκύριακο, καταγραφή και αποτίμηση κάθε περιστατικού ώστε να προχωρήσει γρήγορα και η αποκατάσταση των ζημιών.

  • Προκαταβολή αποζημίωσης και έξοδα μεταστέγασης

Για την άμεση αποζημίωση κάθε ασφαλισμένου, προχωρούμε σε προκαταβολές χωρίς καμία αναμονή, ακόμα και την ίδια μέρα σε επείγουσες περιπτώσεις. Είμαστε στο πλευρό όλων όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, παρέχοντας έξοδα μεταστέγασης.

Συμπαραστεκόμαστε στους ασφαλισμένους μας με κάθε τρόπο που μπορεί να είναι χρήσιμος τόσο αυτές τις δύσκολες ώρες όσο και όταν ξεκινήσει η αποκατάσταση των ζημιών.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Carglass ανανεώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τη δέσμευσή της για την προώθηση της διαφορετικότητας και την ένταξη στον Εργασιακό Χώρο

Η Carglass®, ηγέτιδα στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την τέταρτη συνεχόμενη ανανέωση της δέσμευσής της για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»