Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

H Experto Crede Consultants απέσπασε το βραβείο Innovative Advisory Services στο 34th Thessaloniki Insurance Conference

Δημοσίευση: 17/03/2022

Κατά τη φετινή διοργάνωση του 34th Thessaloniki Insurance Conference, η Experto Crede έλαβε μια σημαντική διάκριση στα Insurance Innovation Awards, κατακτώντας το βραβείο στην κατηγορία Innovative Advisory Services, για τις υπηρεσίες κανονιστικής συμμόρφωσης και τη συμβουλευτική στήριξη που παρέχει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου.

Τα Insurance Innovation Awards αποτελούν έναν θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος, επιβραβεύοντας εταιρείες που επιδεικνύουν καινοτόμα και πρωτοβουλίες, συμβάλλοντας στο μετασχηματισμό της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας, με απτά οφέλη σε καταναλωτές, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Experto Crede λόγω της ιδιαίτερης εξειδίκευσής της στον ασφαλιστικό κλάδο, το 2021 ξεχώρισε, καθώς κατάφερε να εισάγει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, για πρώτη φορά, σε δεκάδες ασφαλιστικά γραφεία δημιουργώντας συμβουλευτικά προϊόντα σύμφωνα με τις τρέχουσες τους ανάγκες και χωρίς απαγορευτικό κόστος.

Το βραβείο παρέλαβε η κα. Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services Experto Crede Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, ενώ την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους.

Η κα. Χαμπάκη ανέφερε πως η βράβευση απετέλεσε μεγάλη τιμή και συγκίνηση και τόνισε την σημασία της  σύννομης λειτουργίας των επιχειρήσεων ειδικά σε ένα περιβάλλον με υψηλή μεταβλητότητα όπως αυτό που διανύουμε την τελευταία διετία , με γνώμονα πάντα την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη.

Η Εxperto Crede είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, με μεγάλη εξειδίκευση στις κανονιστικές ιδιαιτερότητες του κλάδου της Ιδιωτικής Ασφάλισης τόσο σε επίπεδο ασφαλιστικών εταιριών αλλά και επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η Ομάδα της αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης που άπτονται της τρέχουσας ασφαλιστικής νομοθεσίας (IDD, Solvency II κλπ.) καθώς και σε θέματα που αφορούν στο Κανονισμό για την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR), τον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Διασυνοριακή Δραστηριότητα (ΕΠΥ).

Mε μεγάλο αριθμό συμβουλευτικών έργων πλέον στο ενεργητικό της και υψηλή τεχνογνωσία, η ομάδα της Experto Crede αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για την άμεση επίλυση διαδικαστικών και πρακτικών ζητημάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»