Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

H Carglass® στηρίζει για ακόμη μια φορά το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π.

Δημοσίευση: 01/11/2022

Για ακόμη μια φορά, η Carglass® Ελλάδος βρίσκεται δίπλα στο «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.) στηρίζοντας έμπρακτα το πρόγραμμα ειδικής διαπαιδαγώγησης, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και φυσικοθεραπείας που προσφέρει το ίδρυμα, σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση ως 14 ετών.

Με αίσθημα ευθύνης και ανταποδοτικότητας στην κοινωνία, η Carglass® με κάθε ευκαιρία, υποστηρίζει τις τοπικές οργανώσεις που κάνουν τη Διαφορά και προάγουν την πρωτοβουλία “Giving Back”. Σε αυτό το πλαίσιο, για ακόμη μια φορά, η Carglass®, με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας Belron®, προχώρησε στην αγορά 90 T-Shirts από τον σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο και τους μαθητές του ιδρύματος, τα οποία προσφέρονται προς πώληση από το Ίδρυμα με στόχο την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων που προσφέρει. Τα T-shirts, στη συνέχεια, προσφέρθηκαν ως αναμνηστικό δώρο στους συμμετέχοντες του παγκόσμιου συνεδρίου που διοργάνωσε ο όμιλος της Belron® στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Για την Belron® και την Carglass®, η ανταποδοτικότητα στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί θεμελιώδη λίθο της κουλτούρας και της εξωστρέφειας. Η Carglass® Ελλάδος δεσμεύεται να συνεχίσει την απρόσκοπτη προσφορά στην κοινωνία, με αίσθημα συνεισφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»