Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Στη φετινή Γιορτή της Μητέρας η Anytime προσφέρει λουλούδια από την Power of a Flower στις μητέρες της «Αγκαλιάς»

Δημοσίευση: 10/05/2023
Στη φετινή Γιορτή της Μητέρας η Anytime προσφέρει λουλούδια από την Power of a Flower στις μητέρες της «Αγκαλιάς»
Οι εργαζόμενοι της Anytime με τις ανθοδέσμες που δημιούργησαν και πρόσφεραν στις μητέρες της «Αγκαλιάς».

Μια ακόμα όμορφη δράση από την Anytime της Interamerican, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, έφερε κοντά δυο φορείς που συνδράμουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας. Ο λόγος για τους ανθρώπους της Anytime που ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στις ξεχωριστές μητέρες του συλλόγου «Η Αγκαλιά», προσφέροντας ένα μπουκέτο λουλούδια από την Power Of a Flower.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 9 Μαΐου, η ομάδα της Anytime βρέθηκε στην Power of a Flower, στο Σύνταγμα, όπου με τη συνδρομή και καθοδήγηση των ατόμων που εργάζονται στο κατάστημα, δημιούργησε όμορφες ανθοδέσμες, αφιερωμένες στις μητέρες της «Αγκαλιάς».

Η Power of a Flower μέσα από την καλλιέργεια και τη διανομή των φυτών υπερασπίζεται την ένταξη των ατόμων με ιδιαιτερότητες στην κοινωνία, προσφέροντάς τους εργασία και κοινωνικοποίηση. Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «η Αγκαλιά» στηρίζει κάθε μητέρα, παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη, με σεβασμό, ανιδιοτέλεια κι αγάπη. Παρέχει υπηρεσίες εντελώς δωρεάν, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις, για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Η Anytime με σταθερό στόχο να αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, μέσα από αυτήν την απλή και συμβολική ενέργεια με ιδιαίτερη όμως σημασία, υποστηρίζει δράσεις που αγκαλιάζουν τη συμπερίληψη και βρίσκεται δίπλα στις μητέρες της Αγκαλιάς, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του οργανισμού.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»