Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Μαυρέλης: Στην Apeiron Insurance Project υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με πρωτοποριακές καλύψεις που δεν βρίσκεις εύκολα στην ασφαλιστική αγορά

Apeiron Insurance
Γιώργος Μαυρέλης, CEO, Apeiron Insurance

Για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος, τις προοπτικές αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει, μίλησε στην κάμερα του insuranceforum.gr ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, CEO Apeiron Insurance Project, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Insurance Innovation στην Αλεξανδρούπολη.

Η Apeiron Insurance Project είναι μια εταιρεία όπου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να εδραιώσει την θέση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, έχοντας δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα, οι οποίοι ασπάζονται τη φιλοσοφία της για καινοτόμες και προσιτές λύσεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, με τη σφραγίδα του ομίλου της Triglav. Όπως αναφέρει ο κ. Μαυρέλης:

«Η Apeiron Insurance Project ιδρύθηκε πριν από 4,5 χρόνια με στόχο να αποτελέσει μια θετική εναλλακτική λύση και στην ασφαλιστική αγορά και στην ελληνική οικονομία. Έχουμε δουλέψει καλά μέχρι τώρα, έχουμε ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Η συνεργασία μας με την Triglav είναι εξαιρετική και συνεχίζουμε, θέλοντας να είμαστε κομμάτι της λύσης. Μια θετική λύση και παρουσία στην ασφαλιστική αγορά.»

«Αυτό που κάνουμε είναι να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, με προϊόντα που λειτουργούν απλά και εύκολα για τον πελάτη και τον συνεργάτη και με μια τιμολογιακή πολιτική που λαμβάνει υπόψη της τις πραγματικές του ανάγκες.»

«Είμαστε κοντά στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους μας, με καλύψεις οι οποίες είναι πρωτοποριακές και δεν τις βρίσκεις εύκολα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Παράλληλα, προσφέρουμε στους συνεργάτες μας όλες τις χρήσεις στον κλάδο αυτοκινήτου, ούτως ώστε να έχουν απαντήσεις για τους πελάτες τους μεμια ευρεία γκάμα καλύψεων που προσαρμόζεται σε κάθε τους ανάγκη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο κ. Μαυρέλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην Θράκη, διαπιστώνοντας ότι οι επαγγελματίες της περιοχής επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις και τα προϊόντα της αγοράς, σε μια εποχή όπου απαιτήσεις των καταναλωτών αυξάνονται συνεχώς.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους διαμεσολαβούντες στην Αλεξανδρούπολη, και καταλαβαίνω ότι όλοι προετοιμάζονται για μια εποχή που έχει περισσότερες απαιτήσεις και το κοινό ζητάει περισσότερα πράγματα. Οι επαγγελματίες έχουν ενδιαφέρον και θέλουν να μάθουν, να ενημερωθούν και αυτό είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του κλάδου.»

Αναφερόμενος στην ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος ο κ. Μαυρέλης υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια αγορά με σημαντικές προοπτικές, δεδομένης της αυξημένης επενδυτικής, τουριστικής και βιομηχανικής της δραστηριότητας. Για τον λόγο αυτό λοιπόν η Apeiron Insurance Project έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στην τοπική αγορά, ενισχύοντας το δίκτυο των συνεργατών της.

«Η αγορά της Βορείου Ελλάδος είναι μια αγορά στην οποία οπωσδήποτε θέλουμε να επενδύσουμε. Από μια εποχή βιομηχανοποίησης, έχει περάσει σε μια εποχή όπου ο τουρισμός και άλλου είδους δραστηριότητε, δίνουν στην οικονομία μια ώθηση, η οποία σαφώς και μας ενδιαφέρει, γι’ αυτό άλλωστε βρισκόμαστε και εδώ σήμερα.», δηλώνει ο κ. Μαυρέλης.

Σχολιάζοντας το ζήτημα των έλλειψης νέων προσώπων από την ασφαλιστική αγορά, ο κ. Μαυρέλης τονίζει ότι πράγματι υπάρχει ένα σημαντικό κενό από νέους ανθρώπους γεγονός που απασχολεί όλο και περισσότερο τις ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και τους ίδιους τους επαγγελματίες.

Όπως τονίζει ενδεχομένως το πρόβλημα αυτό να οφείλεται και στα δίκτυα agencies τα οποία έχουν αποσυρθεί από τις μικρότερες περιοχές, στρέφοντας την προσοχή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.

«Δεν βλέπουμε νέους ανθρώπους να δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά. Υπάρχει ένα κενό όσον αφορά τη στρατολόγηση νέων προσώπων στην ασφαλιστική αγορά. Ίσως γιατί οι περισσότεροι στην ασφαλιστική αγορά μπαίνανε μέσα από τα δίκτυα agencies, τα οποία είναι σαν να έχουν αποσυρθεί από όλες αυτές τις περιοχές.»

«Είναι ένα ζήτημα πολύ σημαντικό και σοβαρό για την ασφαλιστική αγορά που θέλουμε να το δούμε και οι διαμεσολαβούντες, και οι εταιρείες αλλά και όσοι εμπλέκονται με την μεγαλύτερη σοβαρότητα.»

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μαυρέλη στο video που ακολουθεί!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Σύλλογος των Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου “ΙΣΧΥΣ”, εκδήλωση

Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου “ΙΣΧΥΣ”: Εκδήλωση για την Ημέρα της Ιδιωτική Ασφάλισης σε μαθητές Δημοτικού

Ο Σύλλογος των Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου “ΙΣΧΥΣ” με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, πραγματοποίησε ενημέρωση σε Δημοτικό Σχολείο