Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Τακτική Γενική Συνέλευση ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Δημοσίευση: 23/06/2023
Τακτική Γενική Συνέλευση ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Συνεταίρων, του Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών “ΠΑΝΟΡΜΟΣ”, με θέμα τη Διαχειριστική Χρήση του 2022.

Στη διαδικτυακή Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη εξειδικευμένης εταιρίας τηλεδιασκέψεων, η συμμετοχή των Εταίρων ήταν σχεδόν καθολική. Συζητήθηκε ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός, εγκρίθηκαν ο Ισολογισμός & Λογαριασμός Αποτελεσμάτων, η Έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου και η Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού & Εποπτικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη, για πράξεις διοίκησης και διαχείρισης.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο Κλήμη Δημαρχιάδη, για τη γενικότερη δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν από τη Διοίκηση, οι οποίες οδήγησαν στην εντυπωσιακή πορεία της Εταιρίας, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καταγράφει κέρδη με αποτέλεσμα την αύξηση της αξίας της Συνεταιριστικής Μερίδας.

Στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Συνεταίρων, για την περαιτέρω πορεία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ. Κοινή εκτίμηση όλων είναι ότι, το πρώτο και μοναδικό Cluster της ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, με τα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, επιβεβαιώνει την ισχυρή και σταθερά αναπτυξιακή του τροχιά, αφού τα εισοδηματικά οφέλη που αποκόμισαν τα Μέλη του, προβλέπεται να είναι ακόμα μεγαλύτερα το 2023.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Έφυγε” η Νούλα Λαπατά

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την απώλεια της Νούλας Λαπατά, συζύγου του παλαιού στελέχους της αγοράς και ιδρυτή της Ατλαντικής Ένωσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»