Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Το μήνυμα της Φιλίππα Μιχάλη για την αποχώρησή της από την Allianz Ελλάδος 2023

Το μήνυμα της Φιλίππα Μιχάλη για την αποχώρησή της από την Allianz Ελλάδος

Έπειτα από 8 χρόνια στο τιμόνι της Allianz Ελλάδος και έχοντας διαγράψει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία 25 ετών στην εταιρεία, η μέχρι πρότινος CEO κ. Φιλίππα Μιχάλη αποχαιρέτησε την Allianz με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο LinkedIn.

Όπως αναφέρει η σχετική δημοσίευση:

“Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην #AllianzGreece. η τελευταία μέρα ενός σούπερ συναρπαστικού ταξιδιού 25 ετών! Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου που με συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι και το έκαναν αξέχαστο. Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Όλες τις λαμπερές  αλλά και τις όχι και τόσο λαμπερές στιγμές. Συνέχισα να μαθαίνω και να μεγαλώνω!

Είχα τη τιμή να ηγούμαι αυτού του καταπληκτικού οργανισμού τα τελευταία 8 χρόνια. Δουλέψαμε ακατάπαυστα ως ομάδα με πάθος, ενσυναίσθηση και φροντίδα. Και πετύχαμε πολλά. Είμαι πραγματικά περήφανη γιατί το κάναμε με συνεργασία, ανοιχτή επικοινωνία, διαφάνεια, ήθος. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μου για όλους τους συνεργάτες μου στην Αllianz από όλο τον κόσμο.”

Όπως είχε γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή της η Αllianz Ελλάδος, ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, παράλληλα με τη σημερινή του θέση ως CEO της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, θα αναλάβει το ρόλο του CEO της Αllianz Ελλάδος από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τελευταίο μήνα ο οικονομικός τύπος αναφέρει ότι η κα Μιχάλη αναμένεται να βρεθεί στη θέση της CEO της ΝΝ Hellas, ωστόσο μέχρι στιγμής τόσο η εταιρεία, όσο και η ίδια η κα Μιχάλη δεν έχουν σχολιάσει ή επιβεβαιώσει τις εν λόγω φήμες.

Διαβάστε ακόμη: Η Φιλίππα Μιχάλη στο τιμόνι της NN Hellas;

Δείτε παρακάτω το post με το οποίο η κα. Μιχάλη αποχαιρετά την Allianz.

Το μήνυμα της Φιλίππα Μιχάλη για την αποχώρησή της από την Allianz Ελλάδος 2023

Διαβάστε Ακόμα

Institute of Life – ΙΑΣΩ: Παγκόσμια αναγνώριση για την ερευνητική ομάδα της Institute of Life – ΙΑΣΩ, της Embryotools, της Juno Genetics, του αμερικανικού πανεπιστημίου του Όρεγκον και του βρετανικού πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Το κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Fertility Sterility της Αμερικανικής εταιρείας αναπαραγωγικής ιατρικής (ASRM) δημοσίευσε τα αποτελέσματα της Κλινικής έρευνας «Μεταφορά Μητρικής