Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Ευρωπαϊκή Πίστη: 3 βραβεία στα Digital Finance Awards 2023

Δημοσίευση: 23/02/2023
Ευρωπαϊκή Πίστη

Χαλάνδρι, 23 Φεβρουαρίου 2023 – Η Ευρωπαϊκή Πίστη πρόσθεσε στη συλλογή της 3 ακόμη διακρίσεις, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των “Digital Finance Awards 2023”.

Πιο συγκεκριμένα, οι διακρίσεις αφορούν στο App του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, το οποίο βραβεύθηκε με 2 Silver βραβεία στις κατηγορίες “Best Mobile App” & “Best CX και Customer Loyalty Initiative” και στο Portal Συνεργατών “My Policy”, το οποίο απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “Best Insurance Portal”.

Το ανανεωμένο app του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, έχει ήδη διακριθεί με 3 βραβεία από εξιδεικευμένους φορείς, οι οποίοι σχετίζονται με την τεχνολογική καινοτομία και προσφέρει στον κάτοχο, μεταξύ άλλων, απλοποιημένες υπηρεσίες που αφορούν στις ανέπαφες συναλλαγές του με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τη δυνατότητα να βλέπει το ποσό επιστροφής ασφαλίστρων που κερδίζει, να πληροφορείται για τα κοντινά σε αυτόν καταστήματα, αλλά και να ενημερώνεται για τις τρέχουσες προσφορές.

Στο πρόσφατα ανασχεδιασμένο Portal Συνεργατών “My Policy”, το οποίο κατέκτησε το πρώτο του βραβείο, οι Συνεργάτες της Εταιρίας έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα πρόσβασης σε προσωποποιημένο περιεχόμενο, διαχείρισης όλων των εκκρεμοτήτων τους με αισθητά λιγότερα “click”, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ένα σύστημα που παρέχει ειδοποιήσεις για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό τους, καθώς και ποικίλα δυναμικά εργαλεία καθοδήγησης. Ακόμα, οι Συνεργάτες, μέσω του “My Policy” μπορούν να εντοπίζουν ευκαιρίες για νέες πωλήσεις, αλλά και να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές προσφορών, τιμολόγησης και καταχώρησης αιτήσεων.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με motto “Digital, yet Human” και ακολουθώντας μια στρατηγική που έχει ως στόχο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, έχει δημιουργήσει μια σειρά από ψηφιακές εφαρμογές και λύσεις που απλοποιούν τις διαδικασίες για τους Ασφαλισμένους και τους Συνεργάτες της, εμπλουτίζοντας την ψηφιακή τους εμπειρία.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»