Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Extra Assistance: Επέκταση δραστηριοτήτων με ίδια μέσα στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 13/08/2021
Extra Assistance

Στην αρχή του δεύτερου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, η ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία οδικής βοήθειαςExtra Assistance S.A., ενίσχυσε τις επενδύσεις της στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ν.  Θεσσαλονίκης, με την ίδρυση νέου υποκαταστήματος.

Μετά την ένταξη του διευθυντή πωλήσεων Β. Ελλάδος κ. Κυριακίδη Γεώργιου στο δυναμικό της, προχώρησε και στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση αυτή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη βασική πεποίθηση των στελεχών της εταιρείας να βρίσκονται πάντα κοντά στον συνεργάτη και τον πελάτη.

Η ίδρυση υποκαταστήματος στον Ν. Θεσσαλονίκης προσβλέπει στη μείωση της απόστασης της έδρας της εταιρείας με τον συνεργάτη Β. Ελλάδος, καθώς επίσης και στη δημιουργία ενός ακόμα κέντρου επιρροής για κάθε ασφαλιστή που συνεργάζεται ή ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την εταιρεία.

Έχοντας διανύσει την πρώτη εξαετία της ζωής της, και με βασικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε συνεργάτη και συνδρομητή της, η Extra Assistance S.A. στοχεύει διαρκώς στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Σε αυτή την κατεύθυνση, σεβόμενη απόλυτα τον ανταγωνισμό της, και έχοντας ως μοναδική επιθυμία την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του συνόλου των συνδρομητών της, επενδύει διαρκώς σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και η ευχή της Extra Assistance S.A. είναι Υγεία, Ευημερία και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Extra Assistance: Επέκταση δραστηριοτήτων με ίδια μέσα στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»