Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Η EUROINS Ελλάδος ασφαλίζει τον στόλο οχημάτων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 27/03/2023
Η EUROINS Ελλάδος ασφαλίζει τον στόλο οχημάτων του οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»

Η Euroins Ελλάδος, υποκατάστημα της Euroins Bulgaria AD,  διευρύνει τη χορηγική της στήριξη προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος ασφάλισης του στόλου οχημάτων του Οργανισμού.

Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της στην Ελλάδα, η Euroins αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνδράμοντας στη λειτουργία και τις εξειδικευμένες δράσεις του, για κάθε παιδί σε κίνδυνο ή ανάγκη. Η διεύρυνση της στήριξης προς τον Οργανισμό, εντάσσεται στο ενισχυμένο ετήσιο σχέδιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει καταρτίσει η Εταιρεία για το 2023 στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος κ. Evgeny Ignatov δήλωσε σχετικά: «Η Euroins Ελλάδος και “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι συνοδοιπόροι από την πρώτη ημέρα της παρουσίας μας στην Ελλάδα. Ασπαζόμαστε τις αρχές, τις αξίες και τις ευαισθησίες του Οργανισμού που, μέσω της πολυετούς δράσης του, έχει αφήσει σπουδαίο κοινωνικό αποτύπωμα στη χώρα. Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που συνδράμουμε σε έναν οργανισμό του οποίου η δράση προσανατολίζεται στα παιδιά -το πολυτιμότερο και πιο εύθραυστο τμήμα της κοινωνίας μας».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε σχετικά: «Θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου για τη διαχρονική στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη της Euroins Ελλάδος στο έργο του ‘‘Χαμόγελου’’. Ασφαλίζοντας τον στόλο των οχημάτων του Οργανισμού, γίνονται συνοδοιπόροι μας στη διάσωση και τη στήριξη χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Με την αρωγή εταιρειών, όπως η Euroins, καταφέραμε εντός του 2022 να στηρίξουμε 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους, σημειώνοντας αύξηση 41%, σε σχέση με το 2021. Ο στόλος οχημάτων του Οργανισμού, που περιλαμβάνει Κινητές Ιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά, Οχήματα Άμεσης Επέμβασης για τις επιτόπιες παρεμβάσεις, Ιατρικές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής, Mini Buses και Λεωφορεία για τη μεταφορά των παιδιών που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού, Φορτηγά ψυγεία για την ασφαλή μεταφορά αγαθών, Κινητές Ιατρικές Μονάδες «Παιδιατρική Κατ΄οίκον Νοσηλεία» κ.α., αποτελεί ένα άκρως νευραλγικό κομμάτι των δράσεων μας, και για αυτό φροντίζουμε να τα σεβόμαστε και να τα διατηρούμε πάντα σε άριστη κατάσταση. Χάρη στη Euroins Ελλάδος, μας παρέχεται γενναιόδωρα και η δυνατότητα ασφάλισής τους».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μη χάσετε το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ της Τρίτης! Η Tack TMI Greece παρουσιάζει την ακαδημία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” σήμερα Τρίτη  11 Ιουνίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο insuranceforum

Δείτε ξανά την παρουσίαση της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας για τον ασφαλιστικό κλάδο στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live!

Περισσότεροι απο 120 διαδικτυακοί τηλεθεατές παρακολούθησαν εχθές Τρίτη την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Insurance Accelerator Academy. Ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»