Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

«Έτοιμοι για Ζωή»: Μια πρωτότυπη σειρά podcasts από την Allianz

Δημοσίευση: 14/03/2023
Έτοιμοι για Ζωή

Η  Allianz, ως περήφανος Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού κινήματος 2021-2028, δίνει το βήμα σε πέντε κορυφαίους Έλληνες αθλητές τους οποίους στηρίζει, να μεταφέρουν το πάθος, τις αξίες και την αφοσίωσή τους στον αθλητισμό, στην καθημερινότητα όλων μας, μέσα από την πρωτότυπη σειρά podcasts «Έτοιμοι για Ζωή», που δημιούργησε σε συνεργασία με τη LiFO.

Ένας πρωταθλητής καλείται να είναι διαρκώς προετοιμασμένος σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο και να κατακτά τους στόχους του, ξεπερνώντας διαρκώς τα όρια και τον ίδιο του τον εαυτό. Ωστόσο, δεν είναι άτρωτος, πολλές φορές κουράζεται και χρειάζεται πραγματική υποστήριξη ώστε να ανταπεξέρχεται στις πιέσεις, τόσο της καθημερινότητας όσο και της αθλητικής του διαδρομής.

Στα επεισόδια του podcast «Έτοιμοι για Ζωή», οι αθλητές που στηρίζει η Allianz στην Ελλάδα, μοιράζονται με τη δημοσιογράφο Άννα Κόκκορη βιώματα, αξίες και ιστορίες σκληρής δουλειάς. Πρόκειται για τους αθλητές Εμμανουήλ Καραλή (Ολυμπιονίκης Άλμα επί Κοντώ), Γρηγόρη Πολυχρονίδη (Παραολυμπιονίκης Μπότσια) και τη συνοδό αθλήτρια και σύζυγό του Κατερίνα Πατρώνη, Νάσο Γκαβέλα (Παραολυμπιονίκη Στίβου), Σωτήρη Γκαραγκάνη (Πρωταθλητή Στίβου) και Σεμέλη Ζαρμακούπη (Πρωταθλήτρια Κick Βoxing και Tae Kwon Do), που ανοίγουν την καρδιά τους στο μικρόφωνο, δίνοντας μαθήματα αισιοδοξίας για το αύριο.

Η κα Μαριτίνα Μεσσήνη, Υπεύθυνη για τη συνεργασία της Allianz Ελλάδος με το Ολυμπιακό & Παραολυμπιακό Κίνημα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, μέσα από τη συνεργασία της Allianz με το Διεθνές Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό κίνημα αλλά και μέσα από τη στήριξη που προσφέρουμε σε κορυφαίους αθλητές, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια τέτοια πρωτοβουλία που εμπνέει όλους μας. Γεμάτες συγκίνηση και θετικά μηνύματα, οι ιστορίες των αθλητών μάς θυμίζουν την αξία της καθημερινής προσπάθειας και μας παρακινούν να βλέπουμε με αισιοδοξία το αύριο».

H σειρά podcasts «Έτοιμοι για Ζωή» είναι διαθέσιμη στο κανάλι YouTube της Allianz Ελλάδος, αλλά και στο site της LiFΟ και στα κανάλια της LiFO στο Spotify, τα Apple και τα Google Podcasts.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»