Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει το πρόγραμμα “Just Go Zero” της POLYGREEN

Δημοσίευση: 19/05/2023
Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι ο νέος συνεργάτης του προγράμματος “Just Go Zero” της Polygreen, μίας εταιρίας που εξειδικεύεται σε πιστοποιημένες υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων.

Μέσω της εθελοντικής δράσης «Ώρα προσφοράς για ό,τι δεν φοράς», εργαζόμενοι και συνεργάτες της Εταιρίας συλλέγουν ρούχα και παπούτσια που δεν τους είναι πλέον χρήσιμα προκειμένου να τους «χαρίσουν» μία δεύτερη ζωή. Για τον σκοπό αυτό, ειδικοί κάδοι έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο των κτηρίων της Εταιρίας και καλωσορίζουν είδη που δεν χρησιμοποιούνται πια. Μέρος του ρουχισμού αυτού θα προσφερθεί για την ενίσχυση του έργου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΔΕΣΜΟΣ», ενώ η υπόλοιπη ποσότητα θα εισέλθει ξανά στον κύκλο της οικονομίας, μέσα από τη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Η Εθνική Ασφαλιστική με υπευθυνότητα και δέσμευση προς την κοινωνία αναλαμβάνει τη δράση αυτή και παίρνει θέση στο πρόβλημα της υπερσυσσώρευσης ρουχισμού κάνοντας της κυκλική οικονομία πράξη ενώ ταυτόχρονα μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΕΘ

Παρέμβαση του Ε.Ε.Θ. στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου με τίτλο «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή»

Παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ιδιωτική

Υβριδικό χειρουργείο: η επανάσταση στη θεραπεία των πολύπλοκων αγγειοχειρουργικών παθήσεων

Γράφει ο Θεοδόσιος Μπίσδας, Διευθυντής Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, Αναπλ. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Universitätsklinkikum Münster, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Το υβριδικό χειρουργείο IGS7 της εταιρείας GE Healthcare

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»