Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

ERGO My Favorite Things: Ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης της ERGO με την Τράπεζα Πειραιώς

ERGO, Τράπεζα πειραιώς

Το τι ορίζει ο καθένας ως αγαπημένο αντικείμενο διαφέρει. Αλλά δεν διαφέρει η ανάγκη μας να τα προστατεύσουμε από πιθανούς κινδύνους. Όλοι αγαπάμε τα προσωπικά μας αντικείμενα, π.χ. το νέο μας laptop, που είναι το κινητό μας γραφείο ή το αγαπημένο μας ηχοσύστημα, αλλά και αντικείμενα, όπως ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Στο πλαίσιο αυτό το πρόγραμμα ασφάλισης ERGΟ My Favorite Things της ERGO Aσφαλιστικής σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς έρχεται ως απάντηση σε αυτό. Αφού τώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μπορείς να ασφαλίσεις έως και 5 προσωπικά αντικείμενα σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας και να τα προστατεύσεις από θραύση, κλοπή και φωτιά.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!

φορολογικό νομοσχέδιο, ελεύθεροι επαγγελματίες, τροποποιήσεις

Φορολογικό – Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Με 4 τροποποιήσεις στο τεκμαρτό εισόδημα κατατέθηκε το νομοσχέδιο στη Βουλή

Τέσσερις μεταρρυθμίσεις που αφορούν το τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερων επαγγελματιών ανακοίνωσε εχθές το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, πριν κατατεθεί το