Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Έρχεται το Insurance Talks Live με ένα πλούσιο πάνελ και θέμα συζήτησης τον πληθωρισμό – Αποκλειστικά στο Cyprus Insurance WEBTV

Έρχεται το Insurance Talks Live με ένα πλούσιο πάνελ και θέμα συζήτησης τον πληθωρισμό – Αποκλειστικά στο Cyprus Insurance WEBTV

Το Insurance Talks Live θα είναι η πρώτη ζωντανή εκπομπή του Cyprus Insurance WEBTV που έρχεται την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 στις 15:00 το απόγευμα.

Η μοναδική διαδικτυακή τηλεόραση του Ασφαλιστικού Κλάδου στην Κύπρο εγκαινιάζει την πρώτη της εκπομπή. Οι εκπομπές του Cyprus Insurance WEBTV θα ασχολούνται τόσο με θέματα επικαιρότητας αλλά και με συγκεκριμένες θεματολογίες με σκοπό την ενημέρωση επαγγελματιών και καταναλωτών.

Με ένα πάνελ συζήτησης στο υψηλότερο επίπεδο θα συζητήσουμε για την αύξηση του πληθωρισμού τους τελευταίους μήνες και πως επηρεάζει την ασφαλιστική βιομηχανία. Με τους εκλεκτούς μας καλεσμένους θα συζητήσουμε για τις επιπτώσεις του πληθωρισμού στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, τις συζητήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και τι πρέπει να προσέχουν και να περιμένουν οι καταναλωτές αυτή την περίοδο.

Καλεσμένοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού και ιδιοκτήτη του Cyprus Insurance News, θα είναι ο κ. Ανδρέας Αθανασιάδης, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), ο κ. Έβαν Γαβάς, Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας κλάδου ζωής Universal Life και ο κ. Χρήστος Χριστοδούλου, Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας γενικού κλάδου Trust Insurance Cyprus.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις με στόχο να απαντηθούν από τους φιλοξενούμενους μας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!