Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Εμβολιασμοί: Καθ’ οδόν η τρίτη δόση και για τους κάτω των 50 ετών

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντ1 χαρακτήρισε ως αναπόφευκτο το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα  αντιμέτωπη με ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο χορήγησης της τρίτης δόσης του εμβολίου και σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

«Ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν θα φύγει», δηλώνει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι όσο περισσότεροι εμβολιαζόμαστε, τόσο συντομότερα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ακόμη υπογράμμισε ότι είναι μικρή η διαφορά της Ελλάδας στα ποσοστά εμβολιασμού κατά της COVID-19, σε σύγκριση με τον μέσο όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ωστόσο ότι «πρέπει να εντείνουμε την προσπάθεια».

Έρχεται η τρίτη δόση για τους κάτω των 50 ετών

Αναφορικά με την 3η δόση του εμβολίου για τον κορoνοϊό, προανήγγειλε πως σύντομα θα έρθει η σειρά και για τους κάτω των 50 ετών, καθώς αναμένεται η ανάλυση των δεδομένων από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών ζητώντας από τους πολίτες να μην σταματήσουν να κάνουν τεστ αντισωμάτων.

Διαβάστε Ακόμα

Διαθέσιμη και στα ελληνικά η ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου της Ρουμανίας για την υπόθεση της City Insurance! Αναλυτικές οδηγίες για αιτήσεις επιστροφής ασφαλίστρου, αποζημιώσεις και καταγγελίες

Προ ολίγων ημερών αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου της Ρουμανίας (FGA) αναλυτικές οδηγίες για τους ασφαλισμένους της City Insurance