Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Εκτός ΝΝ η Μαριάννα Πολιτοπούλου! Ποιος θα είναι ο νέος CEO;

Δημοσίευση: 11/11/2021
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόκτησης της MetLife από τον Όμιλο NN - Mαριάννα Πολιτοπούλου: Σήμερα είναι μια μέρα ορόσημο στην ιστορία της NN HELLAS στην Ελλάδα Μαριάννα ΠολιτοπούλουNN Hellas & NN Hellas II: Στην κορυφή με μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 827 εκατ. ευρώ
Μαριάννα Πολιτοπούλου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της λήξης της συνεργασίας της Μαριάννας Πολιτοπούλου με την ΝΝ Hellas

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες εντός της ημέρας η εταιρεία θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις, υπογραμμίζοντας την πολύτιμη συμβολή της κυρίας Πολιτοπούλου από το 2016 ως CEO στην Ανάπτυξη του ελληνικού βραχίονα του Ολλανδικού ασφαλιστικού κολοσσού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η ίδια η κυρία Πολιτοπούλου επέλεξε να αποχωρήσει από την διοίκηση ή εάν πρόκειται για απόφαση της μητρικής εταιρείας. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για βελούδινο διαζύγιο.

Τελευταία ενημέρωση: Ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση της Μαριάννας Πολιτοπούλου από τον όμιλο της ΝΝ – Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΝ Hellas, η ίδια η Μαριάννα Πολιτοπούλου επέλεξε να αποχωρήσει από τον όμιλο, για να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νέος CEO της ΝΝ Hellas αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Αν και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής διαρροές για τα πρόσωπα που εξετάζει η διοίκηση του ομίλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται στο τιμόνι της εταιρείας να βρεθεί κάποιο στέλεχος από το εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εξαγορά της MetLife από το NN Group και την μετονομασία της σε NN Hellas II, η κα Πολιτοπούλου ήταν CEO και στις δύο εταιρείες, αναλαμβάνοντας τις διαδικασίες ενοποίησής τους. Συνεπώς, και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα αναλάβει χρέη CEO και στις δύο θυγατρικές του ομίλου.

H NN αποτελεί τη μεγαλύτερη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, με παρουσία για περισσότερα από 40 έτη. Σύντομα η πλήρης ένωση των NN Hellas και NN Hellas II θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εταιρία στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα. Τα συνολικά μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιρειών ανέρχονται σε 827 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»