Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Εκδήλωση κοπής πίτας των γραφείων του Γιώργου Αναστασίου

Εκδήλωση κοπής πίτας των γραφείων του Γιώργου Αναστασίου

Ο Συντονιστής Διευθυντής Γραφείων Πωλήσεων Ασφ. Πρακτόρων Εταιρικού Δικτύου, κ. Γιώργος Αναστασίου, στα πλαίσια της καθιερωμένης μηνιαίας συνάντησης των Γραφείων Παραγωγής και συνδυάζοντας και την κοπή πίτας της νέας χρονιάς αναφέρθηκε στην αξία των στόχων και στη διάθεση αυτών από τους Ασφαλιστικούς Πράκτορες αλλά και γενικότερα από όλους μας.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε δια ζώσης την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο γραφείο της έδρας στη Θεσσαλονίκη.

Το γραφείο φιλοξένησε τους Ασφαλιστικούς Πράκτορες της εταιρείας από τις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, της Καβάλας, της Κομοτηνής, της Ξάνθης, της Βέροιας, των Γρεβενών καθώς και τους Συντονιστές – Ομαδάρχες κ. Κόλτσο Θανάση, κ. Κουτσογιάννη Στέργιο και κ. Δαϊλάκη Απόστολο, αλλά και γραμματείς από τις παραπάνω πόλεις.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας μας, κ. Χρηστίδη Αντώνη, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Τάτση Μιχάλη και ο Υπεύθυνος Υποστήριξης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας, κ. Γιουρτσίδη Λάζαρο.

Οι παραπάνω ενημέρωσαν τους συνεργάτες για τις νέες υπηρεσίες και τα προϊόντα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν την εργασία μας αλλά και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας.

Όλοι μετέφεραν τις ευχές τους για μια χρονιά με εγγύηση ασφάλειας, ανάπτυξης, καλής και άμεσης εξυπηρέτησης.

Ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί ήταν ο κ. Ευθυμίου Ιωάννης, Ασφαλιστικός Πράκτορας του Γραφείου Παραγωγής Θεσσαλονίκης. Του ευχόμαστε πάντα τυχερός, ευτυχισμένος και παραγωγικός!

Η διεύθυνση του κ. Αναστασίου Γιώργου και οι συνεργάτες αυτής στέλνουν σε όλους τις καλύτερες ευχές τους για το 2023, με Υγεία και Αγάπη!!!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Γιώργος Αναστασίου

Διαβάστε Ακόμα