Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Είναι ο Robert Gauci ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής;

Δημοσίευση: 19/10/2022
Robert Gauci, CEO, Εθνική Ασφαλιστική
Robert Gauci, CEO, Εθνική Ασφαλιστική

Ο Γάλλος Robert Gauci πρόκειται να αναλάβει τη θέση του CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για έναν ακόμη ξένο manager, αλλά για ένα πολύ έμπειρο στέλεχος, με ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας, ενώ γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Robert Gauci θα βρεθεί στο τιμόνι της εταιρείας και θα υλοποιήσει το νέο business plan που επεξεργάζεται αυτή την περίοδο η Oliver Wyman.

Ο Robert Gauci είναι από το 2020 πρόεδρος του ασφαλιστικού ομίλου Γιούνικα Group για την Τσεχία και την Σλοβακία. Πριν αναλάβει τη θέση αυτή ήταν ο επικεφαλής της AXA σε Τσεχία και Σλοβακία και Transformation Chief Operating Officer της AXA στην Ιταλία. Την προηγούμενη εξαετία διετέλεσε CEO της MetLife στην Ιταλία (2007 -2013), ενώ έχει εργαστεί για 11 χρόνια και στον όμιλο της AIG.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς θα αναλάβει το ρόλο του αντιπροέδρου της ασφαλιστικής εταιρείας με αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η CVC έχει προσφέρει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο στον κ. Κωνσταντά, το οποίο θα εκτείνεται έως το 2028.

Διαβάστε ακόμη: Εθνική Ασφαλιστική: Τα υψηλά budgets, ο νέος CEO και οι αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο

Mε πληροφορίες από newsbomb.gr

 

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»