Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Εθνική Ασφαλιστική: Τα υψηλά budgets, ο νέος CEO και οι αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 18/10/2022
Εθνική Ασφαλιστική

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η Εθνική Ασφαλιστική για την ανασύσταση του Διοικητικού της Συμβουλίου, επτά μήνες μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς και τη μεταβίβαση των μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής στη CVC Capital Partners.

Όλους αυτούς τους μήνες, ο CEO της εταιρείας, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, σε συνεργασία με τους κ.κ. Σταύρο Καραγρηγορίου, Γενικό Διευθυντή Οικονομικού και Τάσο Αναστασίου, Γενικό Διευθυντή Γενικών Κλάδων επεξεργάζονται και θέτουν σε εφαρμογή το transition plan της CVC Capital Partners.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πλάνο της CVC για τη μετάβαση της Εθνικής Ασφαλιστικής στην νέα εποχή, έχει ως βάση του το νέο business plan δια χειρός της Oliver Wyman, το οποίο πρόκειται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο σύστημα οργάνωσης και μηχανογράφησής, με την εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, να επενδύει μεγάλα ποσά για την υλοποίηση του.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Oliver Wyman, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsbomb, φέρεται ήδη να έχει εισπράξει αμοιβές 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο νέος επικεφαλής της Διεύθυνσης Μηχανογράφησής, βρετανικής υπηκοότητάς, υπέγραψε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την 1η Οκτωβρίου σύμβαση που προβλέπει μηνιαίες αποδοχές 60.000 ευρώ!

Με την έλευση της νέας χρονιάς, το νέο business plan της εταιρείας θα τεθεί σε εφαρμογή, αναδιαμορφώνοντας τη στρατηγική, τους στόχους αλλά και την πολιτική της εταιρείας, ενώ εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται και η ανακοίνωση του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Άνθρωποι εντός της εταιρείας τονίζουν ότι ο νέος CEO είναι πολύ πιθανόν να έρθει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Γαλλία, με τον κ. Σταύρο Κωνσταντά να παραμένει σε υψηλόβαθμη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Όπως αναφέρουν, πρόκειται για ένα έμπειρο πρόσωπο της αγοράς, που έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο με έδρα το Παρίσι.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»