Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Το Ε.Ε.Θ. γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δημοσίευση: 08/03/2024
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ΕΕΘ, Ε.Ε.Θ.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) με αφορμή τον σημερινό εορτασμό (08 Μαρτίου) της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στέλνει τις πιο ειλικρινείς ευχές του σε όλες τις γυναίκες, μητέρες, συζύγους, αδελφές, κόρες, εργαζόμενες, νοικοκυρές και φυσικά επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Το Ε.Ε.Θ. διαχρονικά στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και βρίσκεται δίπλα στην γυναίκα επαγγελματία. Απόδειξη της μεγάλης σημασίας που δίνει η διοίκηση του σε αυτό τον τομέα, είναι η επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει δημιουργηθεί, ώστε να προωθούνται και να αναδεικνύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα θέματα που άπτονται της γυναικείας παρουσίας σε εργασιακό χώρο, είτε ως απλή εργαζόμενη, είτε ως εργαζόμενη σε θέση ευθύνης, είτε ως επιχειρηματίας –  επαγγελματίας ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Η διοίκηση του Ε.Ε.Θ. αναγνωρίζει τους μεγάλους αγώνες που δόθηκαν για τα δικαιώματα της γυναίκας σε όλα τα επίπεδα.

Χαιρετίζει τα βήματα που έγιναν προς την μείωση των ανισοτήτων μεταξύ των δυο φύλλων, σε επαγγελματικό – εργασιακό επίπεδο και όχι μόνο και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλετε για ακόμη μεγαλύτερο κλείσιμο της «ψαλίδας» των ανισοτήτων αυτών και αύξησης των δικαιωμάτων της γυναίκας, ώστε να έχει την δυνατότητα να επιτελεί τον πολύ σημαντικό και πολύπλευρο ρόλο της στην κοινωνία, στο εργασιακό περιβάλλον και στον επιχειρηματικό στίβο, ως μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, επιχειρηματίας.

Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά σε όλες τις Γυναίκες!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με ενσωματωμένη πλατφόρμα διεγχειρητικής πλοήγησης, νευροπαρακολούθησης, (low ray) ελαχιστοποίησης της ακτινοβολίας, καθώς και σύστημα μελέτης και παραμορφωτικής διόρθωσης στα Χειρουργεία της Σπονδυλικής Στήλης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει το ενσωματωμένο Σύστημα για τα Χειρουργεία Σπονδυλικής Στήλης, Pulse™️, το μοναδικό στην Ελλάδα και φέρνει

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»