Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (EAEE) στηρίζει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία με δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Δημοσίευση: 27/03/2023
EAEE: Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2023

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (EAEE) πραγματοποίησε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας.

Σε συνέχεια του καλέσματος της ΕΑΕΕ προς τις ασφαλιστικές εταιρίες-μέλη της για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες στις γειτονικές χώρες, συγκεντρώθηκε σημαντικό ανθρωπιστικό υλικό (σκηνές, κουβέρτες, υπνόσακοι, τρόφιμα, κ.α.), το οποίο εστάλη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα συμβάλει στην ανακούφιση των χιλιάδων σεισμοπαθών σε Τουρκία και Συρία που έχουν μείνει χωρίς στέγη και στερούνται ακόμα και των ειδών πρώτης ανάγκης.

Με αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και βασικές αξίες την προστασία και τη φροντίδα του ανθρώπου, η ΕΑΕΕ με τη σημαντική στήριξη των μελών της έδρασε συντεταγμένα για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για την αρωγή στην τεράστια κρίση που προκάλεσαν οι καταστροφικοί σεισμοί στις γειτονικές χώρες.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»