Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024

H Designia Insurance Agents πραγματοποίησε γιορτή για τους συνεργάτες της

Δημοσίευση: 15/12/2022
Designia Insurance Agents

Μια εκδήλωση για τους συνεργάτες της διοργάνωσε η Designia Insurance Agents με σκοπό να βραβεύσει εκείνους που με τις επιδόσεις τους ξεχώρισαν μέσα στο 2022.

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο των συνεργατών της στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξατομικευμένων λύσεων για κάθε ανάγκη των πελατών της, διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά που έδωσε σε όλους την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά από κοντά. Η Designia Insurance Agents γιόρτασε μαζί με το δίκτυο των συνεργατών της τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της και τους τίμησε με βραβεία, με τη σιγουριά για ανάλογη συνέχεια και ακόμα περισσότερες μελλοντικές επιτυχίες.

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων της Designia Insurance Agents, Νίκος Κάρκουλας, απευθυνόμενος στους συνεργάτες της εταιρείας ανέφερε σχετικά: «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας συγχαίρω για την ποιότητα και τη δύναμή σας. Λόγω της πανδημίας, ζήσαμε σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον. Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνο διατηρήσατε στο ακέραιο το πελατολόγιό σας, αλλά σημειώσατε και αύξηση στις επιδόσεις σας. Η αγορά και οι προκλήσεις δεν είναι κάτι που πρέπει να μας φοβίζει. Το ‘κλειδί’ είναι οι άνθρωποι και η ομάδα. Κανείς δεν πετυχαίνει μεγάλα πράγματα μόνος. Όταν σε μια ομάδα όλοι συνεργάζονται αρμονικά, τότε μπορούν να πετύχουν τα πάντα».

Η Άννυ Τρύφων, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Designia Insurance Agents, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της εταιρείας, είπε: «Βρισκόμαστε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, προσαρμοζόμαστε στις συνεχείς αλλαγές, επενδύοντας στην τεχνολογία και την εκπαίδευση. Διατηρούμε και αναπτύσσουμε ένα χαρτοφυλάκιο εστιασμένο στον κλάδο ζωής και υγείας και παράλληλα ανοίγουμε νέες αγορές σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έχουμε έναν ισχυρό μέτοχο με υψηλή φερεγγυότητα, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για την εξέλιξή μας. Και φυσικά, κάτι πολύ σημαντικό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είσαστε εσείς. Οι συνεργάτες μας, που μαζί χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας».

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»