Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

COVER Insurance Agents. Συνεργάτης INTERLIFE από το 2005

Δημοσίευση: 17/04/2024

Η COVER INSURANCE AGENTS S.A. δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Αγορά από το 1981.

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Συμεών Κιούκας, ξεκίνησε μαζί με την σύζυγό του Λένα εστιάζοντας στις Γενικές Ασφαλίσεις και έβαλε τα θεμέλια που καθόρισαν την επιτυχημένη πορεία της, ενώ η οργανωτική δομή που ακολούθησαν επέτρεψε τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού συνεργατών.

Επένδυσαν στην εξυπηρέτηση του συνεργάτη και, με στόχο να διευκολύνουν την παραγωγική διαδικασία, προχώρησαν στη δημιουργία υποδομών και τεχνολογικών εργαλείων. Το 2016, ο γιός τους, Γιάννης Κιούκας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Cass Business School με MSc in Insurance & Risk Management, στελεχώνει πλέον ενεργά το δυναμικό της COVER INSURANCE με νέες ιδέες, συνέπεια και εργατικότητα.

Μέχρι το 2022 η εταιρία διπλασίασε την παραγωγή της, αύξησε σημαντικά το πλήθος των συνεργατών της και επεκτάθηκε στον Κλάδο Ζωής. Όταν έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής Συμεών Κιούκας το 2022, στόχο της εταιρίας αποτέλεσε η δυναμική συνέχεια του έργου του και η χάραξη μιας νέας, αναπτυξιακής πορείας.

Σήμερα, η COVER INSURANCE δραστηριοποιείται ενεργά σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης, με οργανωμένα τμήματα καταρτισμένων στελεχών. Τα τελευταία χρόνια η σύνθεση του χαρτοφυλακίου της αφορά 60% Αυτοκίνητο, 20% Ζωή και 20% Λοιπούς Κλάδους.

Σταθερή επιδίωξή της παραμένει η παράλληλη αύξηση παραγωγής σε όλους τους Κλάδους και βραχυπρόθεσμα η διαμόρφωση της σύνθεσης σε 50-50. Επιπλέον, ήδη καταγράφει αύξηση παραγωγής στον Κλάδο Αστικής Ευθύνης και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις όπου προβλέπει περαιτέρω ανάπτυξη.

Ο Υπεύθυνος της COVER INSURANCE Γιάννης Κιούκας, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Tο κλειδί για να ευημερεί μια εταιρία, αλλά και κάθε επαγγελματίας, είναι η σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν μας χαρίζεται, με μεθοδικότητα και οργάνωση έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο παίζει το Cross Selling και αυτό θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα των ασφαλιστικών πρακτόρων αφιερώνοντας χρόνο στη διερεύνηση των αναγκών των πελατών τους.

Επιθυμία όλης της ομάδας της Cover Insurance είναι να δούμε την εταιρία μας ακόμη πιο ψηλά, οργανώνοντας ακόμη καλύτερα τις υποδομές μας και διατηρώντας το οικείο και ζεστό εργασιακό μας περιβάλλον. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, καθώς οι γενικότερες συνθήκες αναδεικνύουν ότι ο Κλάδος της Ασφάλισης θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί. Εδώ θα είμαστε να το επιβεβαιώσουμε».

Αναδημοσίευση απο το Interlife Magazine, τεύχος Μαρτίου 2024

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Έφυγε” η Νούλα Λαπατά

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την απώλεια της Νούλας Λαπατά, συζύγου του παλαιού στελέχους της αγοράς και ιδρυτή της Ατλαντικής Ένωσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»