Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Contract: 1η Διαδικτυακή συνάντηση της νέας ομάδας «Κλάδου Ζωής & Υγείας»

Δημοσίευση: 15/05/2024
Contract

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση της νέας ομάδας «Κλάδου Ζωής & Υγείας», η οποία δημιουργήθηκε από την εταιρία και απαρτίζεται από επίλεκτους έμπειρους, αλλά και νεότερους συνεργάτες.

Σκοπός της εταιρίας είναι να παρέχει στη νέα ομάδα έμπρακτη υποστήριξη με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, δημιουργώντας νέες προοπτικές που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών στον Κλάδο Ζωής & Υγείας. Παράλληλα, η ομάδα αυτή θα συνεχίσει την διαχρονικά επιτυχημένη πορεία της εταιρίας από ιδρύσεως της, σε νέα βάση και δεδομένα.

Βασικός πυλώνας αυτού του εγχειρήματος, είναι η εκπαίδευση, η οποία αποτελεί διαχρονικά θεμελιώδη αρχή της φιλοσοφίας της εταιρίας. Αποβλέποντας σε αυτή την κατεύθυνση, έχει διαμορφωθεί ένα οργανωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει δια ζώσης και διαδικτυακά σεμινάρια, τόσο προϊοντικού, όσο και πωλησιακού χαρακτήρα.

Παράλληλα, οι συνεργάτες με την συμμετοχή τους, επωφελούνται σημαντικών πλεονεκτημάτων και κινήτρων όπως «Προμηθειακό Κανονισμό» και «Κανονισμό Πωλήσεων» της Πύλης Υγείας και Ενέργειας, αλλά και με διαγωνισμούς πωλήσεων με έπαθλο ελκυστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, τόσο του Contract Network, όσο και σε συνεργασία με Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Πρόβλεψη υπάρχει ακόμη για την επιβράβευση των συνεργατών με extra αμοιβές bonus (επιπλέον του κανονισμού κινήτρων) και την ένταξή τους σε ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας με την επιτυχία ενός minimum παραγωγικού στόχου.

Στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας, η οποία είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα, ο κ Μπουτάκης Δημήτριος, Σύμβουλος Διοίκησης της εταιρίας, υποδέχθηκε τους συνεργάτες και καλωσόρισε τον κ Στάμου Λουκά, νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Δικτύου της εταιρίας, ο οποίος παρουσίασε με την σειρά του τις σημαντικές ευκαιρίες που υπάρχουν για ανάπτυξη εργασιών στον Κλάδο Ζωής & Υγείας.

Η διοίκηση εύχεται σε όλους «Καλή Αρχή», σημειώνοντας ότι η νέα Ομάδα Κλάδου Ζωής παραμένει ανοιχτή για όσους συνεργάτες ενδιαφέρονται να ενταχθούν.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»