Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

CNP Assurances: Σημαντική Συμφωνία με την Caixa Econômica Federal στη Βραζιλία

Ανοίγονται νέες προοπτικές διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων

Η CNP Assurances, μητρική εταιρεία του κυπριακού ασφαλιστικού ομίλου CNP CYPRUS, στον οποίο ανήκουν οι  εταιρείες CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στην Κύπρο και CNP ΖΩΗΣ στην Ελλάδα, ανακοινώνει την οριστικοποίηση της νέας εικοσαετούς συνεργασίας της με την Caixa Econômica Federal (CEF), για την αποκλειστική διανομή ασφαλιστικών προϊόντων στο δίκτυο της CEF.

Οι πράξεις ολοκλήρωσης που ορίζονται στη συμφωνία που υπεγράφη στις 13 Αυγούστου 2020 με την Caixa Econômica Federal και την Caixa Seguridade έχουν οριστικοποιηθεί.

Η νέα κοινοπραξία που δημιουργήθηκε θα ενσωματωθεί στον Όμιλο CNP Assurances.

Η συναλλαγή βρίσκεται υπό αξιολόγηση από την Κεντρική Τράπεζα της Βραζιλίας και γι’ αυτόν τον λόγο, η έναρξη λειτουργίας της νέας κοινοπραξίας θα πραγματοποιηθεί μόλις εγκριθεί από αυτήν τη θεσμική αρχή.

Διαβάστε Ακόμα

Το τέλος των ανασφάλιστων οχημάτων: Αυστηροί έλεγχοι και βαρύτατα πρόστιμα για ασφάλεια, ΚΤΕΟ και Τέλη Κυκλοφορίας μέσω ψηφιακής πλατφόρμας

Αποφασιστικό χαρακτηρίστηκε το νέο σχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο θέτει στο στόχαστρο το σύνολο των οχημάτων που κυκλοφορούν χωρίς ασφάλεια, χωρίς